Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol csinálnak pénzeszsákot? Olyat szeretnék amibe hímeznek neveket is.
Gondoltam egy barátoméknak ilyenben adnék 20000ft-ot 50-vagy 100ft-osokban.
Lagzira
Szerintem jópofa ajándék.
Nem?
Erre emlékezni fog sokáig.
Inkább mint borítékban 1db 20 ezres.
Szerintem.
Az a baj hogy a posta zsákján van minta(vagy felirat?) is azt hiszem de megnézem.
Pl ilyen nem jó.
Lehet, hogy jópofa, de ahogy szokták mondani és jól pofán vágnálak :) Nem tudom hogy megy ilyen mennyiségű aprópénz beváltása, de lehet, hogy rollnizniuk kell előtte több napig, mert csak úgy veszik be a bankok, illetve sok helyen rá is kell fizetni, ha nagy mennyiségű aprópénzt váltassz be. Ha van a munkahelyükön kávéautomata, akkor pedig lehet, hogy értékelni is fogják :D
Merész ajándék na. :) Ugyanúgy pénzeszsák, de 500-asokkal és mellé iratmegessemisítőből pár marék csík tömőanyagnak? Ha az apró mellett maradsz, akkor is 100-as, 200-asba gondolkodj maximum, az 50-esnek már tényleg elég kib@szás szaga van.
3-4ezer forintonként szerintem bárhol beváltják.
És addig is rám gondolnak.
:-)
Szerintem mindenkinek van ismerőse vagy boltban vagy postán benzinkúton stb nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!