Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol csinálnak pénzeszsákot? Olyat szeretnék amibe hímeznek neveket is.
Gondoltam egy barátoméknak ilyenben adnék 20000ft-ot 50-vagy 100ft-osokban.
Lagzira
Egyszerűbb, ha magad varrsz egy pici zsákot és vagy hímeztetsz valakivel vagy ruhafestékkel írod rá a neveket.
Egyébként lehet én hozzád vágnám, ha 50-esekkel teli zsákot kapnék. Mindennek van egy határa.
Varrj egy pici zsákot, tegyél bele 500-ast, ezrest és egy pár 200-ast. Ez így még jó pofa és értelme is van.
Ha a saját ötleted akarod megvalósítani ne számíts osztatlan sikerre. Nekem egy ismerősöm dolgozik egy kocsmába, boltba, postán nincs ismerős, de ő sem örül neki ha évente 1-2 alkalommal beviszek neki 5 ezer forintot apróba. És én is szégyellem magam miatta.
Mi az már, hogy "hozzád vágnám" meg "jól pofán vágnálak"??
Örüljön neki, hogy egyáltalán kapott pénzt, pláne ennyit! Aki így áll a dolgokhoz, az meg sem érdemli egyáltalán!
Akkor is jó ötlet kérdező, csináld csak meg. Egy ilyen zsákot varrónővel is tudnál varratni. Ő még a neveket is beletudná varrni vagy hímezni neked. Sok sikert! :))
írj nekem a ide: lilike1123@hotmail.com
én megcsinálom Neked!
Egyik esküvőn, amin voltunk 50 kg 5 ft-ost kaptak ajándékba, nagy röhögés volt:D
Másik: én olyan helyen dolgoztam, ahol volt nyerőgép, rendszeresen kaptuk a fizunkat apróba, beraktam a borítékba az aprót ráírtam mennyi, mindig elfogadták a postán és a boltba is, max csúnyán néztek.
A kérdésre a válasz:
Nézz szét vaterán, vagy varrasd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!