Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menstruáció az esküvő napján?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció az esküvő napján?

Figyelt kérdés

Eddig bele se gondoltam, hogy mi van, ha épp akkor jön majd meg. Általában 1-2 napot csúszkál a menzeszem, hol előre, hol hátra, hol semerre, így lehetetlen kiszámolni, hogy mi lesz a nagy napon. Tudtok esetleg valami megoldást erre? Ti mit csináltatok?

(A betét/tampon téma nem lenne jó, tekintve hogy fehér, hatalmas ruhában leszek.)

Fogamzásgátló tablettát semmiképp sem szeretnék szedni.

2020. aug. 30. 09:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

20: Úristen, 1 év? De hát szükséges ez? Miért?

3-4 hónappal előtte mért nem elég?

És akkor nincs ilyen gond.

2020. szept. 1. 14:35
 22/26 A kérdező kommentje:
A hely, ahol házasodnánk, már így is tele volt, pedig nem valami nagy település. A zenekar is előtte és utána héten is foglalt volt már. Nagyon gyorsan fogynak a helyek.
2020. szept. 1. 14:39
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Hát akkor neked kell döntened, az-e a fontosabb, hogy az a hely és az a zenekar legyen, vagy hogy tutira ne menstruálj.

Én biztos lemondanék a helyről, zenekarról is.

2020. szept. 1. 14:40
 24/26 A kérdező kommentje:
Én viszont nem. :)
2020. szept. 1. 14:49
 25/26 anonim ***** válasza:
31%
Én biztos nem tömném tele magam egy hatalmas hormon lökettel emiatt az egy nap miatt. Ahogy többen is írták, ki lehet bírni ezt a napot úgy is, ha megvan.
2020. szept. 1. 15:19
 26/26 anonim ***** válasza:
76%
ovulációd előtt kezdj el inni minden nap egy kiskanál citromlevet, elvileg ez tudja késleltetni, bár nem igazolt semmi 100%ra
2020. szept. 3. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!