Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menstruáció az esküvő napján?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció az esküvő napján?

Figyelt kérdés

Eddig bele se gondoltam, hogy mi van, ha épp akkor jön majd meg. Általában 1-2 napot csúszkál a menzeszem, hol előre, hol hátra, hol semerre, így lehetetlen kiszámolni, hogy mi lesz a nagy napon. Tudtok esetleg valami megoldást erre? Ti mit csináltatok?

(A betét/tampon téma nem lenne jó, tekintve hogy fehér, hatalmas ruhában leszek.)

Fogamzásgátló tablettát semmiképp sem szeretnék szedni.

2020. aug. 30. 09:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%

Mégis milyen választ vársz, ha minden lehetőséget előre kizártár?

Előtte ess teherbe, és levan a gond.

2020. aug. 30. 09:42
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
Az imát tudom akkor javasolni.
2020. aug. 30. 09:44
 3/26 anonim ***** válasza:
94%

Barátnőmnek épp közben jött meg. Nem aznapra várta, de stresszelt, aztán a ciklus közbeszólt. Én fogtam a szoknyáját a mosdóban.. :))

Semmi nincs amúgy, valahogy megoldja az ember lánya, ahogy mindig is. Nagy ruhánál simán a wc-hez is kell segítség, hogy fogják. Amúgy meg időben be kel venni a fájdalomcsillapítót.

2020. aug. 30. 09:46
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a betét tampon nem jó, talán ezt a menstruációs kelyhet lehet még, az sokáig bent lehet. De ezen kívül mit tudnál csinálni, a mensi ha jön akkor jön
2020. aug. 30. 09:48
 5/26 anonim ***** válasza:
64%
El lehet tolni gyogyszerrel, haziorvos vagy nogyogyasz felirja. Hormon nyilvan, de nem foggatlo. Kerdezd meg. Nekem haziorvos irta fel nyaralasra, 7nappal tudtam eltolni.
2020. aug. 30. 09:57
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Mitől nem jó a tampon vagy a betét?
2020. aug. 30. 10:01
 7/26 anonim ***** válasza:
87%

Évekkel ezelőtt egy nyári olimpia előtt egy női sportoló arról nyilatkozott a sportriporternőnek, hogy létezik (bizonyára most is van) olyan szer, ami el tudja tolni a menstruáció idejét akár 2 héttel is.

Ha jól emlékszem előbbre is tudja (más szer) hozni az idejét.

Férfi vagyok, a feleségem nem sportolt, így hidegen hagyott a téma.

Aktív női sportolóknál, ahol nagy erőkifejtés is kell, bizony nem lehet még a menzesszel is bajlódni. Azt sem tudom, hogy ezt csak aktív sportolóknak írta fel az orvos, vagy bárkinek...

2020. aug. 30. 10:02
 8/26 anonim válasza:
35%
Figyelj, nő vagy ergó kénytelen vagy elviselni. Csak annyit tudok ajánlani, hogy szedj fogamzót vagy igyál az eskűvő előtt rengeteg citromos vizet (bár az is csak két három napot tolja el). Ha mégis megjön, használj kelyhet, azt csak 10 óránként kell cserélni
2020. aug. 30. 10:12
 9/26 anonim ***** válasza:
98%
Én így voltam, végül másnap reggel jött meg. Tampon volt bent végig, időnként kicseréltem. Pisilni is el fogsz menni a nagy ruhában, akkor már eztis megoldod.
2020. aug. 30. 10:23
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem marhaság mindenféle szerekkel tömni magad, ami borítja a hormonháztartást egy nap miatt, amit rendszeresen túlaggódnak az emberek. Legyen nálad fájdalom csillapító és legyen dupla védelem, hogy ne vérezhess át. Akár kehely + betét, vagy tampon + betét.

Nekem csak két karikás abroncsom volt, én simán elmentem egyedül pisilni. Nekem nem volt meg, de szerintem tampon cseréhez is max azért kértem volna segítséget, hogy tuti ne hagyjak nyomot a ruhán semmilyen mozdulattal.

Avass be egy jó barátnőt, vagy anyukádat, akinek a táskájában van minden szükséges eszköz, víz is és ha úgy érzed csak megkocogtatod a vállát és kérsz egy gyógyszert, vagy megkéred, hogy segítsen a mosdóban. Mindenki téged fog aznap körülugrálni, egy idő után el is fogod felejteni, hogy megjött.

2020. aug. 30. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!