Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció az esküvő napján?
Eddig bele se gondoltam, hogy mi van, ha épp akkor jön majd meg. Általában 1-2 napot csúszkál a menzeszem, hol előre, hol hátra, hol semerre, így lehetetlen kiszámolni, hogy mi lesz a nagy napon. Tudtok esetleg valami megoldást erre? Ti mit csináltatok?
(A betét/tampon téma nem lenne jó, tekintve hogy fehér, hatalmas ruhában leszek.)
Fogamzásgátló tablettát semmiképp sem szeretnék szedni.
Sportoló csajaim így csinálták.
Extra nagy tampon + betét + ducktape.
Nekem megvolt aznap, de semmi plusz gondot nem okozott. Felvettem egy normál bugyit betéttel, wc-re meg amúgy is mentem volna. A szertartás előtt bevettem fájdalomcsillapítót a biztonság kedvéért, nem volt semmi fájdalmam az esküvőn.
Ha betét, tampon is kizárt, a wc-re menéssel sem számolsz, akkor már csak a pelenka maradt. Vagy éjszakai betét (esetleg 2), azt talán nem kell cserélni, és akkor csak pisilni kell a wc-ben.
Nekem is mindig bizonytalan volt, hogy pontosan melyik nap fog megjönni, viszont megbízhatóan mindig enyhe görcsök jelezték, hogy ideje kimennem a mosdóba, és bekészíteni a védelmet (behelyezni a betétet/tampont), mert belül már elindult valami, és nemsokára kívül is meglátszik majd.
Mivel a szertartás rövid volt, utána meg már bármikor volt lehetőségem mosdóba menni, nem csináltam belőle nagy ügyet, úgy kezeltem, mintha nem aznap jönne meg, csak tettem a táskámba tampont. Pont az esküvő után éjfélkor jött meg, pont akkor lett vége a bulinak is, így örültem, hogy legalább az esemény alatt megúsztam. Nem lett belőle semmi probléma, kimentem, beraktam a tampont (szerencsére nem volt nagy ruhám), aztán mentünk haza. Azt kicsit sajnáltam, hogy így teljesen ellehetetlenítette a nászéjszakát, de őszintén megvallva úgyis fáradtak voltunk.
Sosem használtam kelyhet, de amúgy jó ötletnek tűnik.
Egy évvel előtte.
Hallottam olyan fogamzásgátló injekcióról, ami 3 hónapig hat és közben nem jön meg. Ez ilyen kellemeset a hasznossal megoldásnak tűnik nekem. Gondoltam, hátha más is hallott róla, de úgy tűnik nem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!