Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menstruáció az esküvő napján?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció az esküvő napján?

Figyelt kérdés

Eddig bele se gondoltam, hogy mi van, ha épp akkor jön majd meg. Általában 1-2 napot csúszkál a menzeszem, hol előre, hol hátra, hol semerre, így lehetetlen kiszámolni, hogy mi lesz a nagy napon. Tudtok esetleg valami megoldást erre? Ti mit csináltatok?

(A betét/tampon téma nem lenne jó, tekintve hogy fehér, hatalmas ruhában leszek.)

Fogamzásgátló tablettát semmiképp sem szeretnék szedni.

2020. aug. 30. 09:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
16%

Sportoló csajaim így csinálták.

Extra nagy tampon + betét + ducktape.

2020. aug. 30. 10:55
 12/26 anonim ***** válasza:
72%

Nekem megvolt aznap, de semmi plusz gondot nem okozott. Felvettem egy normál bugyit betéttel, wc-re meg amúgy is mentem volna. A szertartás előtt bevettem fájdalomcsillapítót a biztonság kedvéért, nem volt semmi fájdalmam az esküvőn.

Ha betét, tampon is kizárt, a wc-re menéssel sem számolsz, akkor már csak a pelenka maradt. Vagy éjszakai betét (esetleg 2), azt talán nem kell cserélni, és akkor csak pisilni kell a wc-ben.

2020. aug. 30. 12:00
 13/26 anonim ***** válasza:
37%
Felnőtt pelenka.
2020. aug. 30. 12:21
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

Nekem is mindig bizonytalan volt, hogy pontosan melyik nap fog megjönni, viszont megbízhatóan mindig enyhe görcsök jelezték, hogy ideje kimennem a mosdóba, és bekészíteni a védelmet (behelyezni a betétet/tampont), mert belül már elindult valami, és nemsokára kívül is meglátszik majd.

Mivel a szertartás rövid volt, utána meg már bármikor volt lehetőségem mosdóba menni, nem csináltam belőle nagy ügyet, úgy kezeltem, mintha nem aznap jönne meg, csak tettem a táskámba tampont. Pont az esküvő után éjfélkor jött meg, pont akkor lett vége a bulinak is, így örültem, hogy legalább az esemény alatt megúsztam. Nem lett belőle semmi probléma, kimentem, beraktam a tampont (szerencsére nem volt nagy ruhám), aztán mentünk haza. Azt kicsit sajnáltam, hogy így teljesen ellehetetlenítette a nászéjszakát, de őszintén megvallva úgyis fáradtak voltunk.

Sosem használtam kelyhet, de amúgy jó ötletnek tűnik.

2020. aug. 30. 13:28
 15/26 anonim ***** válasza:
56%
Eltolni gyógyszerrel? Egyszer belefér.
2020. aug. 30. 13:36
 16/26 anonim ***** válasza:
55%
Nekem pont akkor jott volna meg mikor 4napos kulfoldi fesztivalra mentunk, az egeszet elcseszte volna, irattam fel házi orvossal gyogyszert, 2 hettel eltolta, elek meg azota is, egyszer belefer.
2020. aug. 30. 14:35
 17/26 anonim ***** válasza:
32%
Ugy válasszátok az eskmvő idöpontját, hogy két mensi közé essen. Akkor biztos nem lesz ilyen gond. Bár akkor még ott van az időjárás,is, ami kellemetlen meglepetést okozhat.
2020. aug. 30. 14:44
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérj meg valakit, hogy fogja fel a szoknyádat, miközben tampont cserélsz. Legyen bent tampon, betét, a tampon cserélgesd 3 óránként. Ha lesz menyecske ruhád, akkor onnantól pedig problem solved. Nekem rövid volt a ruhám, úgyhogy volt rajtam egy fehér rövid nadrág, ha esetleg átáznék, de legyen olyan a ruhám, illetve, nem csúszott el a betét még véletlenül sem.
2020. aug. 30. 19:18
 19/26 anonim ***** válasza:
40%
Mért, hát mennyivel előre tűzitek ki a napot?
2020. aug. 31. 00:21
 20/26 A kérdező kommentje:

Egy évvel előtte.

Hallottam olyan fogamzásgátló injekcióról, ami 3 hónapig hat és közben nem jön meg. Ez ilyen kellemeset a hasznossal megoldásnak tűnik nekem. Gondoltam, hátha más is hallott róla, de úgy tűnik nem.

Köszönöm a válaszokat!

2020. szept. 1. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!