Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnám eladni a menyasszonyi ruhámat?
Figyelt kérdés
Az anyósom megvette nekem, mert szerinte szép emlék lesz majd 40 év múlva. (Én csak bérelni akartam, mert nem szerettem volna tisztíttatni, tárolni..stb)
Szeretném eladni. Hol hirdessem meg és mennyiért? Egyszer volt rajtam és 200ezer volt a ruha. Van hozzá alsószoknya, taft szoknya rajta organza húzott szoknya. Abroncs nincs, mert azt én is kölcsön kaptam. A felső egy fűző ami taftból készült és kézzel varrt csipke van rajta. A bolerója pedig organza és a fátyol is. Ja és ekrü színű.
2010. aug. 5. 17:12
2/7 anonim válasza:
vidd be egy szalonba és probáld meg eladni,vagy teszvesz,vatera
3/7 anonim válasza:
vatera
teszvesz
anyósod tud róla? halálosan meg fog sérődni...
4/7 anonim válasza:
Azért kérdezd meg anyósodat, mert ha ö vette neked, akkor esetleg rosszul esik neki, ha te meg eladod. (Nem érdemes emiatt megsérteni, elvégre eddig ö csak neked akart még nagyobb örömet okozni)
5/7 anonim válasza:
Én is a teszvesz-t vagy a vaterát ajánlanám.
6/7 anonim válasza:
hát én a helyedben nem adnám el... anyóssal nem érdemes összeveszni. ha meg esetleg kellene a pénz, mert hiányzik valamihez, akkor kérdezd meg, h nem venné-e rossz néven, ha pénzzé tennéd az ajándékát.
7/7 A kérdező kommentje:
Természetesen meg akarom majd kérdezni. Nem akarom megbántani. Egyenlőre képet nem tudok róla linkelni. Majd egy pár hét múlva. még nincsenek meg a képek
2010. aug. 5. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!