Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ukrajnából szeretném megvenni a menyasszonyi ruhámat. Linkelnétek nekem egypár oldalt?
1.google forditó
kérdezőnek: [link]
Szia! Egyet találtam igazából. :)
Valami "Hollywood" nevű szalont emlegetnek még, ahogy jó a választék, s kedvesek az eladók, illetve jó a ruhák anyaga. Egyébként elég sokan panaszkodnak az ukrán ruhák anyagára, hogy ilyen fényes "mű" anyagból vannak, illetve nagyon csicsás, ki van rakva ilyen ragasztott kis kövekkel, akik a nagy napon szépen lehullanak...
Én Romániából fogok menya ruhát venni, mert szerintem sokkal jobbak, már voltam kint kirándulni és szét is néztem Nagyváradon, csak akkor nem vittem magammal pénzt. Linkelek neked nagyváradi szalont:
Teljesen igaza van a harmadik válaszolónak!
Ha te nem tudod használni a keresőt, akkor nekünk miért kéne? Az meg a te bajod, hogy ukrán ruhát akarsz, ha annyira kell járj utána saját magad. És ne minket utasítgass, hogy linkeljünk neked...!
Akkor miért nem ukrán oldalakon kérdezgetsz, azoktól akik legalább tudják, hogy hogyan van ukránul az, hogy menyasszonyi ruha....
Szánalmas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!