Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ukrajnából szeretném megvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timar1979 kérdése:

Ukrajnából szeretném megvenni a menyasszonyi ruhámat. Linkelnétek nekem egypár oldalt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Miért kell pont ukrán ruha? Magyar kölcsönző miért nem jó? Mire elmész Ukrajnába a ruciért, addigra árban már itt is meg tudod nézni. Egyébként az én ruhám 25ezer forint, nem gagyi, nem használt, igazi menyasszonyi szalonból lett bérelve, csak épp akció volt és ennyi. Szerintem ha kicsit jobban körülnézel itthon, te is fogsz találni magadnak elfogadható árban.
2011. júl. 10. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

Teljesen igaza van a harmadik válaszolónak!

Ha te nem tudod használni a keresőt, akkor nekünk miért kéne? Az meg a te bajod, hogy ukrán ruhát akarsz, ha annyira kell járj utána saját magad. És ne minket utasítgass, hogy linkeljünk neked...!

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 07:18

te nagyon hülye.szerintem nap mint nap tesznek ilyen kérdést fel pedig ott a google.gondolom neked is volt már ilyen .ekkora egy hülye .pi.vagy fuu szánalmas.

2011. júl. 11. 12:47
 13/15 anonim ***** válasza:

"Miért kell pont ukrán ruha? Magyar kölcsönző miért nem jó? Mire elmész Ukrajnába a ruciért, addigra árban már itt is meg tudod nézni. "

Honnan veszed, hogy nem 15 kilométerre lakik a határtól? Nem csak Pest van ám.

2011. dec. 1. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Történetesen én sem pesti vagyok, ha ez megnyugtat, sopronban kölcsönöztem.
2012. jan. 25. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Na akkor is sokkal jobb. Minimum úgy csinálsz, mintha az országnak egy jó részén nem lennénk határosak Ukrajnával. Vagy mintha nem tudnál erről az országrészről. Sok ember lakik ám ott.

Amúgy meg: [link]

De Beregszász nem egy hatalmas város, hamar ki lehet rajta igazodni és van jó pár szalon.

2012. jan. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!