Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem kálváriája?
Szia!
Baj lehet még ebből, ne haragudj hogy ezt írom.
Alapesetben ha az ember találkozik egy ilyen kaliberű szerelemmel, amit írsz, az felülír mindent. Persze az ember elbizonytalanodik, de ugyanakkor a szíve leges legmélyén érzi: Jól dönt.
Én ugyanezen mentem végig, ma is nézem ha alszik a férjem, és nagyon örülök, hogy ilyen emberrel találkozhattam. De esküvő előtt nekem is végigsuhant az agyamon, hogy az már egy más életforma lesz, család stb.
Legbelül kérdeztem meg magam, és ott tudtam, hogy "Igen!".
Azonban én abszolüte nem értem a problémát, egy kis bizonytalanságból csinálsz önmarcangoló elefánt-problémát. Nem csaltad meg, nem szerettél ki belőle...akkor nem értem/értjük mi a gond? A szorongás sajnos nem oldódik meg egy házassággal, pedig úgy érzem Te belülről nagyon szorongsz, kevés önbizalmad van (azt is a párod adja), és másokra gyerekesen felnézel. PEdig minden ember csodálatos és megismételhetetlen a maga módján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!