Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői illik/nemillik?
Sziasztok :)
Esküvőre vagyok hivatalos augusztusban. Találtam egy nagyon szép maxi szoknyát, ehhez keresek egy felsőt és egy cipőt. Van egy nagyon szép, hátul nyitottabb bodym, nagyon szépen passzol a szoknyához, a gond csak az, hogy a body fekete. (A szoknya bézs)
Ismerem a “szabályokat” fehéret, feketét, pirosat nem illik viselni, azonban felmerül a kérdés, hogy akkor is illetlenség e, ha nem telibe fekete ruhát választok, csak az öltözékem egy eleme az. Természetesen nem ragaszkodok hozzá, can időm másikat találni, de kíváncsi vagyok a véleményeitekre, a baráti/családi körben eddig nagyon vegyesek voltak a vélemények.
" Szerintem tök okés a fekete is"
Egyedül az az okés.
#22 voltam.
Alapvetően teljesen rendben van, de nekem is kicsit túl egyszerű a felső.
A színek engem sem zavarnak egyáltalán, jó vigyorognék, ha valaki megkérdezné mit vehet fel az esküvőnkre. :) Felőlem pirosban is jöhet, vagy fehérben, a vendégeink ismernek minket, nem kevernek össze mással. :D Engem inkább vendégként zavar szemre, ha valaki közel fehér, hosszú ruhában érkezik egy esküvőre. Biztos azért, mert nekem rendkívül ciki, amikor pl. egy közös fotón nem eldönthető melyik a menyasszony... Ennek ellenére sem zavarna a sajátomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!