Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői illik/nemillik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői illik/nemillik?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Esküvőre vagyok hivatalos augusztusban. Találtam egy nagyon szép maxi szoknyát, ehhez keresek egy felsőt és egy cipőt. Van egy nagyon szép, hátul nyitottabb bodym, nagyon szépen passzol a szoknyához, a gond csak az, hogy a body fekete. (A szoknya bézs)

Ismerem a “szabályokat” fehéret, feketét, pirosat nem illik viselni, azonban felmerül a kérdés, hogy akkor is illetlenség e, ha nem telibe fekete ruhát választok, csak az öltözékem egy eleme az. Természetesen nem ragaszkodok hozzá, can időm másikat találni, de kíváncsi vagyok a véleményeitekre, a baráti/családi körben eddig nagyon vegyesek voltak a vélemények.

2020. júl. 8. 09:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%
Jólvan akkor megegyezhetünk abban, hogy a "body" nem illik esküvőre elméleted megdőlt. Attól, hogy neked nem tetszenek a linkelt darabok, nem állja meg a helyét a hülyeséged. Attól, hogy valami csipkés vagy fodros, nem lesz "cigányos". Megfelelő mennyiségben persze, a túlgiccses dolgokra szokták aggatni ezt a jelzőt...
2020. júl. 8. 11:56
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Legalább kiderült, hogy a magyar nők miért néznek ki olcsó r|bancoknak és miről ismerni fel őket bárhol külföldön :D
2020. júl. 8. 12:46
 23/28 anonim ***** válasza:
84%
Mikor az egyik barátnőnk ment férjhez, ő nem is ismerte ezt a színszabályocskát, nem érdekelte, kin milyen szín van.
2020. júl. 8. 13:06
 24/28 anonim ***** válasza:
93%
22-es válaszolót zárjuk ki az egyenletből, semmi baj nincs egyik linkelt bodyval sem. Szerintem tök okés a fekete is, ha a többi ruhadarab és kiegészítő világos színű.
2020. júl. 8. 15:30
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

" Szerintem tök okés a fekete is"

Egyedül az az okés.

#22 voltam.

2020. júl. 8. 16:15
 26/28 anonim ***** válasza:
23%
Attól függ, úgy néz-e ki az összhatás mozgás közben is, mintha egy egyberuha lenne. Ha nem, akkor ez a body tök fitneszfelső / sima utcai hosszúujjú póló feeling, egyszerűen nem elég elegáns egy ilyen rendezvényre szoknyával sem. Kivéve, ha eléggé "egyszerű" esküvő lesz, ahol a menyasszony pl. egy sima plázás nyári ruhában nyomul. Az nem lenne baj, hogy a feketét kombinálod más színnel, csak az lenne a gond, ha a teljes szett fekete lenne.
2020. júl. 9. 17:07
 27/28 anonim ***** válasza:
87%
A színe nem gond. Ha olyan, mint a linkeltél, akkor inkább az a baj, hogy szerintem azért ennél ünnepélyesebbet illik egy esküvőre. Én tuti nem vennék fel így egy ruhát: mint mikor alsóban táncra a tornaruhára vettünk még egy szoknyát...
2020. júl. 9. 21:01
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően teljesen rendben van, de nekem is kicsit túl egyszerű a felső.

A színek engem sem zavarnak egyáltalán, jó vigyorognék, ha valaki megkérdezné mit vehet fel az esküvőnkre. :) Felőlem pirosban is jöhet, vagy fehérben, a vendégeink ismernek minket, nem kevernek össze mással. :D Engem inkább vendégként zavar szemre, ha valaki közel fehér, hosszú ruhában érkezik egy esküvőre. Biztos azért, mert nekem rendkívül ciki, amikor pl. egy közös fotón nem eldönthető melyik a menyasszony... Ennek ellenére sem zavarna a sajátomon.

2020. júl. 10. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!