Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit illik vinni?
Szerintem ha meg vagytok hívva a vacsira is, és nem nagy érvágás ez az összeg, akkor adjátok oda így is. Egy esküvőn a kaja a legnagyobb költség, az meg ugyanúgy lesz. De adhattok csak 20-at is, ha nem akarod ugyanazt az összeget adni, mint egy lagzis esküvőre. Persze nem is kötelező pénzt adni, ilyen esküvőnél szerintem egy üveg bor, vagy bármi ilyen basic ajándék is megteszi.
Amúgy nekem furcsa, hogy ha nem vagytok közeli viszonyba már, akkor miért hív meg egyáltalán. Nekünk is csak egy szűk ebéd lesz a szertartás után, a családomon kívül csak egy barátnőm van meghívva, aki a tanú is egyben. Egy ilyenre én biztos nem hívnék ilyen eltávolodott barátokat, biztos, hogy ő is azt érzi, hogy már nem vagytok olyan közeli viszonyban?
Lehet, hogy nekem vannak szövegértelmezési gondjaim, de esküszöm, nem értem: Ősszel megvolt a polgári. Júliusban lett volna lagzi, de nem lesz, csak "csak egy vacsi lesz, szűk családi körben", ahol úgy írod, maximum 30-an "leszünk".
Erre kérdezték páran, hogy a szűk családi körbe te most akkor beletartozol? De erre nem adtál választ, hogy most ki kivel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!