Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői illik/nemillik?
Sziasztok :)
Esküvőre vagyok hivatalos augusztusban. Találtam egy nagyon szép maxi szoknyát, ehhez keresek egy felsőt és egy cipőt. Van egy nagyon szép, hátul nyitottabb bodym, nagyon szépen passzol a szoknyához, a gond csak az, hogy a body fekete. (A szoknya bézs)
Ismerem a “szabályokat” fehéret, feketét, pirosat nem illik viselni, azonban felmerül a kérdés, hogy akkor is illetlenség e, ha nem telibe fekete ruhát választok, csak az öltözékem egy eleme az. Természetesen nem ragaszkodok hozzá, can időm másikat találni, de kíváncsi vagyok a véleményeitekre, a baráti/családi körben eddig nagyon vegyesek voltak a vélemények.
11 Ne is haragudj, de ezek egyike sem egy ízléses darab. Egyet sem vennék fel belőle-semmilyen alkalomra, és sehová.
Az én ízlésemtől ez nagyon nagyon távol áll.
Attól, hogy a te ízlésedtől távol áll, másnak had tetszen már :D
Nem a fehérnemű body-ra kell gondolni, vannak olyan bodyk, amik teljesen olyanok, mint egy elegáns felső, csak alul kapcsos, hogy a csípő tájékon szép sima legyen, ne kelljen betűrni.
Ezt pl. meg sem mondanád, hogy body, ha egy szép szoknyával viselné a hölgy:
11.-nek.
Hűha...ezekkel szerintem mintha a sajóládi cigány vajda fiának keresztelőjére kikerázott, Svájcban strichelő, keresztlánya lennél.
14 Egy fokkal jobb mint az előző, de akkor sem venném fel esküvőre, ráadásul nyáron..
Most szerintem erőszakoskodhatsz, csak feleslegesnek tartom.
16-os én nem erőszakoskodtam, csak tisztázni akartam a félreértésetek azoknak, akik azt hitték, hogy fehérnemű a body. Ha nagyon akarnál, találnál te is olyat, ami biztosan tetszene, így elég tág fogalom a body. Honnan tudod, a kérdezőnek milyen van?
Ennyi erővel a szoknyán is akadékoskodhatnál, mert létezik egy csomó ízléstelen típus. Attól még van ezer másik, ami illik esküvőre. Ennyi.
A félreértések elkerülése végett, ez egy mindenféle minta, dísz, csipke, virág, tüll nélküli egyszínű (fekete) 3/4-es ujjú, Félig nyitott hátú, kerek nyakú body.
Lényegében ilyet kell elképzelni. Nem gondolom, hogy betűrve egy hosszú földig érő szoknyába sokkal másabb lenne, mint egy sima egyszerű felső. Nem tisztem magyarázkodni, elhiszem, hogy van akinek ez nem fér bele az illembe, bár ennél visszafogottabb ruhadarabot nehezen tudnék elképzelni. Együtt felvéve a szoknyával, felsővel azonos cipővel venném fel, szerintem teljesen konszolidált, nem érzem magam sem falusi cigànyasszonynak, se “kikerázott” tinilànynak. A kérdés a fekete színre irányult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!