Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői illik/nemillik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői illik/nemillik?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Esküvőre vagyok hivatalos augusztusban. Találtam egy nagyon szép maxi szoknyát, ehhez keresek egy felsőt és egy cipőt. Van egy nagyon szép, hátul nyitottabb bodym, nagyon szépen passzol a szoknyához, a gond csak az, hogy a body fekete. (A szoknya bézs)

Ismerem a “szabályokat” fehéret, feketét, pirosat nem illik viselni, azonban felmerül a kérdés, hogy akkor is illetlenség e, ha nem telibe fekete ruhát választok, csak az öltözékem egy eleme az. Természetesen nem ragaszkodok hozzá, can időm másikat találni, de kíváncsi vagyok a véleményeitekre, a baráti/családi körben eddig nagyon vegyesek voltak a vélemények.

2020. júl. 8. 09:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
98%
Nyugodtan felveheted.
2020. júl. 8. 09:59
 2/28 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem is nyugodtan felveheted. De ha biztosra akarsz menni, és jóban vagy a párral, akkor kérdezz rá. A mi esküvőnkre egy barátnőm kérdezte, hogy zavarna-e, ha fekete overálban jönne, mondtam, hogy egyáltalán nem. Végül azért nem abban jött, mert nagyon meleg volt aznap, de tényleg nem érdekelt volna.
2020. júl. 8. 10:05
 3/28 anonim ***** válasza:
4%
Body-t eleve nem illik esküvőre felvenni.
2020. júl. 8. 10:05
 4/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó, már miért ne illene? Mi a különbség egy body meg egy sima blúz között? Azon Túl persze, hogy alul összecsatolom, amit természetesen senki sem lat :D

2020. júl. 8. 10:07
 5/28 anonim ***** válasza:
11%

4 Minek mondjak bármit is, amikor eleve sértésnek veszed azt, aki más véleményen van, mint a te véleményed? Eszembe nem jutna body-t esküvőre felvenni.Illem, etikett és sorolhatnám.

3-as voltam.

2020. júl. 8. 10:15
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy jó lesz, ha csak részben fekete, más színű szoknyaval, kiegészítőkkel tökéletes.

A bodyra beszolo kotekedonek: a body kívülről egy beturt felsonek, bluznak néz ki, azert vannak rajta a kapcsok alul, hogy ne kelljen igazgatni és jobban helyén maradjon. Gondolom nem egy full csipke teljes mell kilatszik fehérnemű bodyt tervez a kérdező felvenni...

2020. júl. 8. 10:22
 7/28 anonim ***** válasza:
12%
Ez valami vicc? Esküvőre body...mi van?
2020. júl. 8. 10:25
 8/28 anonim ***** válasza:
4%
6 Ismerem a bodyt, nem egy db-om volt belőle.Már akkor volt, amikor még alig ismerték a nők. De tudtam viselni, tudtam az illemet, és hogy hol lehet hordani.Esküvőre nem.
2020. júl. 8. 10:30
 9/28 anonim ***** válasza:
1%
8+ 5-ös voltam
2020. júl. 8. 10:31
 10/28 anonim ***** válasza:
98%

A fekete-fehér(/nagyon világos) kombó nem szokott probléma lenni. Alapvetően egy átlagos, bármihez jó ünnepi öltözet. Nem gyászos, és nem "kevernek össze" a menyasszonnyal. Az én esküvőre járó ruhám felül pasztel rózsaszín, alul grafitszürke. Senkinek nem volt még vele gondja. De szinte minden esküvőn láttam full feketében vendégeket (amit kicsit irigyeltem, mert nagyon szép, elegáns fekete ruháim vannak, csak sose merem ilyen eseményre felvenni őket), senkit nem izgatott.

Az én esküvőmön felőlem bikiniben is lehet a vendégsereg (még a férfiak is :D), annyira nem érdekel az ilyesmi.

2020. júl. 8. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!