Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is irritáló a lagzi?
Figyelt kérdés
Mikor ilyen elhízott, bepirosodott képű emberkék fennhangon osztják az észt és az unalmas poénjaikat, néha meg bemozdulnak a ritmus hatására. Meg ilyen dínomdánomosan vihorászva, ittasan pörög mindenki, tök rossz zenére.2010. aug. 1. 08:30
31/41 A kérdező kommentje:
Nem járok lakodalomba. Nem azt kérdeztem, szerintetek járjak-e.
2010. aug. 1. 21:42
32/41 anonim válasza:
9:17-es vagyok megint.
Nos, csak a saját rokonaidról beszélsz, ha azért nem akarsz magadnak ilyen lagzit, mert hogy nálatok ne legyenek ilyen kövér izzadós, részeg alakok.... Magyarul már előre látod, hogy nálatok is olyan lenne a lagzi, mint amilyenben eddig voltál....
De tudod mit? Menjetek el akkor Las Vegasba ketten. Ott nem lesz ilyen gondotok.
33/41 A kérdező kommentje:
Sajátomról szó nem volt, nem is lesz nekem az nem is téma, csak érdekelt másoknak is visszataszító-e az ilyen sekélyes, harsány, sablonos, üres dínomdánomok.
2010. aug. 1. 22:33
34/41 anonim válasza:
Engem is irritál, szerintem nagyon gáz ratyi cigányzenére vonaglani félrészegen... Az én lakodalmam biztos nem ilyen lesz, elegánsabb és kifinomultabb, jazz és blues zene lesz, és nem korlátlan italfogyasztás...
36/41 anonim válasza:
Lagzi nagyon kész. Piros bicikli meg ribizli meg 3+2 kombinéja, hát ilyenek is vannak. Mi utáljuk a párommal, szal nekünk nem lesz csak 2 tanús esküvőnk.
37/41 anonim válasza:
39/41 A kérdező kommentje:
Olyan mű az egész, 20 lagziból 19 tök ugyanolyan.
2010. aug. 2. 10:20
40/41 anonim válasza:
De azt figyelembe vehetnéd te is Kérdező, hogy ez HAGYOMÁNY! És lagzin mégis milyen zene szóljon, ha nem mulatós?:) Elvégre mulatni megy az ember!Az meg tényleg csak rokonság szégyene lehet, h vkinek olyan rokonjai vannak, hogy seggrészegek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!