Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másnak is irritáló a lagzi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is irritáló a lagzi?

Figyelt kérdés
Mikor ilyen elhízott, bepirosodott képű emberkék fennhangon osztják az észt és az unalmas poénjaikat, néha meg bemozdulnak a ritmus hatására. Meg ilyen dínomdánomosan vihorászva, ittasan pörög mindenki, tök rossz zenére.
2010. aug. 1. 08:30
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Nem járok lakodalomba. Nem azt kérdeztem, szerintetek járjak-e.
2010. aug. 1. 21:42
 32/41 anonim ***** válasza:

9:17-es vagyok megint.

Nos, csak a saját rokonaidról beszélsz, ha azért nem akarsz magadnak ilyen lagzit, mert hogy nálatok ne legyenek ilyen kövér izzadós, részeg alakok.... Magyarul már előre látod, hogy nálatok is olyan lenne a lagzi, mint amilyenben eddig voltál....

De tudod mit? Menjetek el akkor Las Vegasba ketten. Ott nem lesz ilyen gondotok.

2010. aug. 1. 22:29
 33/41 A kérdező kommentje:
Sajátomról szó nem volt, nem is lesz nekem az nem is téma, csak érdekelt másoknak is visszataszító-e az ilyen sekélyes, harsány, sablonos, üres dínomdánomok.
2010. aug. 1. 22:33
 34/41 anonim ***** válasza:
41%
Engem is irritál, szerintem nagyon gáz ratyi cigányzenére vonaglani félrészegen... Az én lakodalmam biztos nem ilyen lesz, elegánsabb és kifinomultabb, jazz és blues zene lesz, és nem korlátlan italfogyasztás...
2010. aug. 1. 22:38
 35/41 anonim ***** válasza:
Ohhhh...Na ne mondd....
2010. aug. 2. 08:04
 36/41 anonim ***** válasza:
Lagzi nagyon kész. Piros bicikli meg ribizli meg 3+2 kombinéja, hát ilyenek is vannak. Mi utáljuk a párommal, szal nekünk nem lesz csak 2 tanús esküvőnk.
2010. aug. 2. 09:23
 37/41 anonim ***** válasza:
2010. aug. 2. 09:35
 38/41 A kérdező kommentje:
2010. aug. 2. 09:52
 39/41 A kérdező kommentje:
Olyan mű az egész, 20 lagziból 19 tök ugyanolyan.
2010. aug. 2. 10:20
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
De azt figyelembe vehetnéd te is Kérdező, hogy ez HAGYOMÁNY! És lagzin mégis milyen zene szóljon, ha nem mulatós?:) Elvégre mulatni megy az ember!Az meg tényleg csak rokonság szégyene lehet, h vkinek olyan rokonjai vannak, hogy seggrészegek stb.
2010. aug. 2. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!