Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is irritáló a lagzi?
Az irritál még, mikor ilyen idiótán elkezdenek vonatozni az emberek.
2 lagzin voltam kiskoromban, a többit csak láttam mert a kolink egy részében volt, és lehetett menni oda dolgozni.
Nem is a részegekkel van bajom, hanem az ilyen vőfély unalmas szövegével, amin kínjában mindenki röhög, de lehet van akinek bejön. Az egész hangulatát nem bírom, felszínes, harsány, sablonos.

Jah és 20 évesek vagyunk, nem mondhatod ezt sem, mi maguk szervezzük... Akkor elárulnád, hogy milyen a jó lagzi??? Ál felsőtízezreskedni és műudvariaskodni? Vagy tucctucc-ra betépve?
Olyan savanyú vagy öcsém, mint a seggem. Csak nem kamasz vagy??
Ha így állsz az élethez, akkor meg búval baszott vagy eléggé... És letojom, ha lepontozol... :D

Nem is a részegekkel van bajom, hanem az ilyen vőfély unalmas szövegével, amin kínjában mindenki röhög, de lehet van akinek bejön. Az egész hangulatát nem bírom, felszínes, harsány, sablonos.
Illetve ahol kicsinek voltál biztos nem a zenére emlékszel meg a többire.. dem indegy.. ha neke ennyire nem jön be mikor meghívnak valahová monjd nemet ( bunkó mód)
Illetve a tied legyen olyan,ohgy rajtad kívül mnidneki unja magát..
T

ma 12:10
Hogy te milyen egy alpári, ordenáré ember lehetsz, te jó isten...

Nem vagyok alpári, csak irritálnak az ilyen sekélyes emberek.
Látom sikerült megértened a mondandóm lényegét...

http://www.youtube.com/watch?v=oJ5d07YkP1c&feature=related borzalom
tuctucot nem szeretem, újgazdagstílust is röhejesnek tartom, mint a lakodalmakat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!