Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másnak is irritáló a lagzi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is irritáló a lagzi?

Figyelt kérdés
Mikor ilyen elhízott, bepirosodott képű emberkék fennhangon osztják az észt és az unalmas poénjaikat, néha meg bemozdulnak a ritmus hatására. Meg ilyen dínomdánomosan vihorászva, ittasan pörög mindenki, tök rossz zenére.
2010. aug. 1. 08:30
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Az irritál még, mikor ilyen idiótán elkezdenek vonatozni az emberek.

2 lagzin voltam kiskoromban, a többit csak láttam mert a kolink egy részében volt, és lehetett menni oda dolgozni.

Nem is a részegekkel van bajom, hanem az ilyen vőfély unalmas szövegével, amin kínjában mindenki röhög, de lehet van akinek bejön. Az egész hangulatát nem bírom, felszínes, harsány, sablonos.

2010. aug. 1. 10:28
 22/41 anonim ***** válasza:
47%
Kedves kérdező!! 1 hónap múlva lesz az esküvőnk... Csak ilyen vendégem ne legyen SOHA, mint te!!! Az ilyenek a köcsög ünneprontók!!! Akkor NEM KELL ELMENNI!!! Senki nem kényszerít! Sajnállak, hogy nem tudod elengedni magad... És amúgy is: szerinted, hogy lehetne mindenkinek a kedvébe járni 1 évestől a 80-ig, idióta???!!!
2010. aug. 1. 12:10
 23/41 anonim ***** válasza:
43%

Jah és 20 évesek vagyunk, nem mondhatod ezt sem, mi maguk szervezzük... Akkor elárulnád, hogy milyen a jó lagzi??? Ál felsőtízezreskedni és műudvariaskodni? Vagy tucctucc-ra betépve?

Olyan savanyú vagy öcsém, mint a seggem. Csak nem kamasz vagy??

Ha így állsz az élethez, akkor meg búval baszott vagy eléggé... És letojom, ha lepontozol... :D

2010. aug. 1. 12:15
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem is a részegekkel van bajom, hanem az ilyen vőfély unalmas szövegével, amin kínjában mindenki röhög, de lehet van akinek bejön. Az egész hangulatát nem bírom, felszínes, harsány, sablonos.

Illetve ahol kicsinek voltál biztos nem a zenére emlékszel meg a többire.. dem indegy.. ha neke ennyire nem jön be mikor meghívnak valahová monjd nemet ( bunkó mód)

Illetve a tied legyen olyan,ohgy rajtad kívül mnidneki unja magát..

T

2010. aug. 1. 12:16
 25/41 anonim ***** válasza:
93%
ha irritál, ne menj lagziba bas.zki...máris megoldódik a problémád... én viszont ÖRÖMMEL megyek lagzikba...helyetted is... =D
2010. aug. 1. 13:34
 26/41 anonim ***** válasza:
90%
Lagziba sztem jók a mulatós zenék, elvégre nem gyászolni megyünk.Ezt értem úgy h én is a modern zenét szeretem,de egy lakodalom igazi jó mulatós zene nélkül és vőfély nélkül halál cink :)
2010. aug. 1. 15:13
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:10

Hogy te milyen egy alpári, ordenáré ember lehetsz, te jó isten...

2010. aug. 1. 18:15
 28/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok alpári, csak irritálnak az ilyen sekélyes emberek.

Látom sikerült megértened a mondandóm lényegét...

2010. aug. 1. 18:19
 29/41 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg az Isten nagy betű, jobb helyeken...
2010. aug. 1. 18:20
 30/41 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=oJ5d07YkP1c&feature=related borzalom

tuctucot nem szeretem, újgazdagstílust is röhejesnek tartom, mint a lakodalmakat is

2010. aug. 1. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!