Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is irritáló a lagzi?
09:02: Jól mondod!
Elég szégyen, a saját családodról és rokonaidról beszélsz, ugye azért azzal tisztában vagy?!!!!!!! No meg persze a párodéról..
előző 09:17-es vagyok
Ezt persze a kérdezőre értettem, és az előttem válaszolónak attam igazat. Csakhogy ne értsétek félre..
"09:02: Jól mondod!
Elég szégyen, a saját családodról és rokonaidról beszélsz, ugye azért azzal tisztában vagy?!!!!!! No meg persze a párodéról.."
ki beszélt a sajátjaimról? másokén voltam eddig csak, elég borzasztó látván. tényleg az ilyen kigombolt ing nyakú pirosfejű, baromi unalmas, de állandóan vicceskedő elhízott, pajzánhumorú feleségét állandóan sértegető izzadó pasik ütős látvány, ezt valljuk be.
Én is féltem, pont a kérdésfeltevő aggályaitól vezérelve, mikor a párom unokatesójáék meghívtak a lagzijukba még 4 évvel ezelőtt.
Aztán azt mondtam, hogy egy életem... elmegyek én is.
Voltak pirospozsgák és néhány közönséges ember, mert sajnos az ő rokonságuk között van szép számmal olyan is, de mindent összevetve: jól sikerült és jól is éreztük magunkat. A recept egyszerű: nem szép dolog a klikkesedés, de célravezető, ha sok bugris is jelen van. Velük nem kell foglalkozni. Mi is inkább afféle csendes visszahúzódó emberek voltunk és csak olyanokkal vegyültünk vagy beszélgettünk, akik vagy ismerősök, vagy legalább szimpatikusak. Szerencsére nem volt botrány és még az egyszerű emberek is aranyosak voltak, nem voltak tolakodóak.
Mindazon által én nem afféle parasztlagzit rendeznék magunknak, hanem inkább afféle "szappanoperás" latinzenés fiesta hangulatút. Tehát kihagynám az összes közhelyes manírt, ami - valljuk be - valóban irritáló. És persze jól megszűrném az elhívott embereket is. Így elejét lehetne venni az összes ismert "lagzi-negatívumnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!