Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másnak is irritáló a lagzi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is irritáló a lagzi?

Figyelt kérdés
Mikor ilyen elhízott, bepirosodott képű emberkék fennhangon osztják az észt és az unalmas poénjaikat, néha meg bemozdulnak a ritmus hatására. Meg ilyen dínomdánomosan vihorászva, ittasan pörög mindenki, tök rossz zenére.
2010. aug. 1. 08:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
37%

09:02: Jól mondod!

Elég szégyen, a saját családodról és rokonaidról beszélsz, ugye azért azzal tisztában vagy?!!!!!!! No meg persze a párodéról..

2010. aug. 1. 09:17
 12/41 anonim ***** válasza:
0%

előző 09:17-es vagyok

Ezt persze a kérdezőre értettem, és az előttem válaszolónak attam igazat. Csakhogy ne értsétek félre..

2010. aug. 1. 09:19
 13/41 anonim ***** válasza:
77%
Ne gyülölködjetek :) Valakinek tetszik valakinek nem , a vélemény meg olyan mint a seg mindenkinek van de senki sem kiváncsi a máséra ...
2010. aug. 1. 09:19
 14/41 anonim ***** válasza:
jav.:adtam
2010. aug. 1. 09:20
 15/41 A kérdező kommentje:

"09:02: Jól mondod!

Elég szégyen, a saját családodról és rokonaidról beszélsz, ugye azért azzal tisztában vagy?!!!!!! No meg persze a párodéról.."

ki beszélt a sajátjaimról? másokén voltam eddig csak, elég borzasztó látván. tényleg az ilyen kigombolt ing nyakú pirosfejű, baromi unalmas, de állandóan vicceskedő elhízott, pajzánhumorú feleségét állandóan sértegető izzadó pasik ütős látvány, ezt valljuk be.

2010. aug. 1. 09:23
 16/41 A kérdező kommentje:
ezt jól megfogalmaztam, de tényleg sokkal aljasabb látvány, az ilyen pasi, mint amik fesztiválokon tudnak lenni.
2010. aug. 1. 09:25
 17/41 anonim ***** válasza:
91%
Már ne, haragudj, de megkérdezhetném hány éves vagy? A felfogásod alapján nem lehetsz több 13-nál. Hát gratulálok a rokonságodhoz, hogy ilyen alkoholista, szánalmas társaság. Elég sok lagzin megfordultam az elmúlt pár évben, ahol huszonéves volt az ifjú pár, és mégis mulatós zene volt, mert ez felénk hagyomány. Mi is szívesebben hallgatunk a hétköznapokon Tiestot, de azon az egy napon kibírtuk a férjemmel, tekintettel a más korosztályra, meg a hagyományra. Egyébként egy lagzin ha te vagy a főszereplő, annyira sodor az ár, hogy nem is hallod a zenét, csak táncolsz. Hajnali 4-kor ért véget a buli, és képzeld senki nem csúszott mászott, nem okádta, vizelte, szarta össze magát, nem baszott meg senki senkit, mint a Te fesztiválodon. Tényleg szívből sajnállak, hogy ilyen fiatalon ilyen torz képet tárt eléd a rokonságod. Javaslom a két tanús esküvőt, utána buli a Szigeten verziót.
2010. aug. 1. 09:27
 18/41 anonim ***** válasza:
90%

Én is féltem, pont a kérdésfeltevő aggályaitól vezérelve, mikor a párom unokatesójáék meghívtak a lagzijukba még 4 évvel ezelőtt.

Aztán azt mondtam, hogy egy életem... elmegyek én is.

Voltak pirospozsgák és néhány közönséges ember, mert sajnos az ő rokonságuk között van szép számmal olyan is, de mindent összevetve: jól sikerült és jól is éreztük magunkat. A recept egyszerű: nem szép dolog a klikkesedés, de célravezető, ha sok bugris is jelen van. Velük nem kell foglalkozni. Mi is inkább afféle csendes visszahúzódó emberek voltunk és csak olyanokkal vegyültünk vagy beszélgettünk, akik vagy ismerősök, vagy legalább szimpatikusak. Szerencsére nem volt botrány és még az egyszerű emberek is aranyosak voltak, nem voltak tolakodóak.

Mindazon által én nem afféle parasztlagzit rendeznék magunknak, hanem inkább afféle "szappanoperás" latinzenés fiesta hangulatút. Tehát kihagynám az összes közhelyes manírt, ami - valljuk be - valóban irritáló. És persze jól megszűrném az elhívott embereket is. Így elejét lehetne venni az összes ismert "lagzi-negatívumnak".

2010. aug. 1. 09:51
 19/41 anonim ***** válasza:
56%
Én se szeretem az ilyen lagzikat és magamnak se szeretnék ilyet.
2010. aug. 1. 10:06
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ti rohadt pechesek vagytok, ha csak ilyen sz@r lagzikon voltatok. Mi az idén kétszer is voltunk, de nem seggrészeg senki, nem esett senki össze, nem izzadtak a kövérebbek sem mert klíma volt. Én erre azt mondom, hogy intelligencia kérdése, hogy ki mennyire részegedik le. A mi lagzinkon sem volt gond senkivel. Ittak, táncoltak, de mindenki tudta hol a saját határa. De ezek szerint itt sok embernek nincsenek ennyire intelligens barátai, rokonai, ismerősei. Hát igen, úgy megértem,hogy nem szeret lagziba járni!
2010. aug. 1. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!