Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is irritáló a lagzi?
Szerintem senki nem áll a hátad mögött, és veri a fejed egy bottal, hogy márpedig EL KELL MENNED A LAGZIBA!
Irritál= nem mész.Ennyi.
Hát igen.
Mindig van 1 dagadt, vörösképű, kigombolt ingben lévő kopaszodó ember aki szórja az idétlen poénokat.
Ha nem vagyok bent akkor meg kint csesztetnek: "miért nem táncúsz? gyere be táncúni...
eladóóóó a mennyasszony! juhhhhéé, ihaj csuhaj
"Szerintem senki nem áll a hátad mögött, és veri a fejed egy bottal, hogy márpedig EL KELL MENNED A LAGZIBA!
Irritál= nem mész.Ennyi."
nem is járok, csak kíváncsi vagyok, másoknak mi a véleménye.
szerintem egy lezüllött fesztivál utolsó napján nincsenek olyan szánalmas emberek, mint néha egy lagziban hajnali 3 óra után.
Első, mi is Tiesto-t és hasonló zenéket szeretünk! :D De amúgy én lagzit se akarok. Se a párom. Nem vagyunk nagy bulizósak (ebből a szempontból :)), és hát a szüleim a páromat se nagyon kedvelik (emiatt még lehet, hogy az egész esküvőt meggondolom, és csak 2 tanúval lesz), szóval mi úgy tervezzük, hogy elég szűk körű (max. 50 fő, ez nálunk elég szűk, mert sok a rokon és anyámék persze majd mindenkit meg akarnának hívni, én meg csak azokat, akik nekem fontosak, párom felől nem sok a rokon). Lagzi meg nem lesz, csak egy kellemes, csendes zenével aláfestett vacsora. És nem lesz táncikálás meg berúgok és azt se tudom hol vagyok című mulatság. Nem vagyok kíváncsi erre, és tudom, hogy vannak ilyen rokonaim, bár őket meg se fogom hívni. Zenéről még nem beszélgettünk, de én hajlok az olyan komolyzene felé, ami azért nem olyan nagyon "komoly" csak kellemes hangulatot teremt. Vagy jók még a chill out és lounge zenék is. :)
Második válaszoló: a kérdező nem arra gondolt szerintem, hogy neki miért kell ilyenen részt venni, hanem hogy ő nem csinálna ilyen lagzit, és miért tartja ezt sok ember kötelezőnek. Én így értelmeztem.
Sok boldogságot mindenkinek!
az a baj, gondolom saját lagzival is, hogy nem "illik" kedvenc zenéket nyomni, ha a pár metálos, rocker, punk vagy diszkós vagy goás. mert öregek és gyerekek is vannak ot,t vidékiek és városiak is...
én tuti swing/jazz /táncolós rocky zenéket választanék és pár slágert a 70-es 80as évekből amike túgy ahogy mindenki ismer... :)
szerintem egy lezüllött fesztivál utolsó napján nincsenek olyan szánalmas emberek, mint néha egy lagziban hajnali 3 óra után.
Kívánom,hogy a te esküvődön csak ilyen emberek legyenek veled az élen undorító vgay
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!