Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennél, ha özvegy lennél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha özvegy lennél, az új vőlegényed akit szeretsz, megkérné a kezedet és amikor te azt válaszolnád, hogy nem mert akkor elveszted az özvegyi nyugdijjad, azt válaszolná?

Figyelt kérdés
teljesen megérti, de ad egy kis időt. Vagy igent mondasz s elvesz feleségul hivatalosan, vagy békésen elköszön.
2020. máj. 18. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
100%
Szövegértelmezés,megy Neked! Nem helyette döntenek,hanem segítenek a döntésben. Ez nem uaz.
2020. máj. 20. 16:36
 62/72 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ezt is te írtad ki? Hasonló kötekedő stílus, borzalmas írásképpel.

2020. máj. 20. 19:54
 63/72 anonim ***** válasza:
100%
Ha attól fosol, hogy több infó alapján felismernek, akkor van egy rossz hírem. Ha a másik fél erre jár és ezt olvassa, úgyis arra a következtetésre jut, hogy biztos te vagy az, hiába nem írsz konkrét adatokat, mert már eleve ez se egy túl gyakori probléma, tök mindegy, hogy nem mentél bele a részletekbe. Szóval így a kérdés tök felesleges, segíteni érdemben nem lehet.
2020. máj. 22. 15:01
 64/72 A kérdező kommentje:

a kérdés nem felesleges mert betölti a funkcioját: aki képes az értelmes válaszra, annak a válaszát elolvashatom.

ha pedig a másik azért bármit tesz mert itt leirtam, akkor jobb is most történik házasság elött, hisz bármikor kiirhatnak olyan kérdést ami ráillik valakinek a házasságára s ha emiatt felbomlik egy egy házasság akkor a másik fél jobban jár ha létre se jön. ezalapján érdemes lenne minden házasság elött kiirni azzal kapcsolatos kérdéseket, hogy ha valaki ilyen mint irod akkor azzal meg se kötessen. sőt nem csak a gyakorin hanem minden platformon, főleg azon, amit a leendő házastárs olvas. inkább létre se jöjjön, mi minthogy 10 év mulva elválik ha valaki kiir itt egy ráillő kérdést.

2020. máj. 22. 15:13
 65/72 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem úgy totálban a kérdezőt, vagy más sem? Krdez,válaszolunk,amire támad,sértődik,kioktat. Már amit ki tudok olvasni az egyébként elég zavaros hozzászólásaiból.
2020. máj. 22. 15:23
 66/72 A kérdező kommentje:
sértődést nem csak te látsz hanem a többi troll is. kioktatást se csak te látsz abban ha válaszolok hanem a többi troll is. támadás se csak neked támadás ha valakinek más a véleménye mint neked hanem a többi trollnak is. aki azonban nem troll, annak egyik se, sőt az még érti is a magyar beszédet hacsak nem magyarul nem tudo kulföldi.
2020. máj. 22. 15:28
 67/72 anonim ***** válasza:
74%

#64, miféle házasság?

Azt írtad fent a kérdésben, hogy utoljára épp nemet mondtál.

Mondjuk én továbbra se keresnék kapcsolatot egy ilyennel, mint te.

Számolgasd csak a zsozsót!

2020. máj. 22. 18:43
 68/72 A kérdező kommentje:
Még mindig a szöveg értelmezéssel van a gond. Semmi olyasmit nem irtam hogy nemet mondtam bármire, utoljárol se irtam, ezeket csak te képzeled ide. Tanulj meg inkább olvasi és értelmezni.
2020. máj. 22. 18:48
 69/72 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Ne hazudozz, kérdező.

Ezt írod: "teljesen megérti", mit ért meg? Nyilván azt, hogy neked a pénz fontosabb, mint ő.

A válaszolók egységesen látják, hogy nem vagy 100-as.

2020. máj. 25. 12:20
 70/72 A kérdező kommentje:
Mégis mi mást értene, mint azt amiről a kérdés szol Hol itt a hazugság? Az nem százas aki három összetett mondatot nem képes értelmezni. Nem olyan nagyon bonyolult ez.
2020. máj. 25. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!