Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennél, ha özvegy lennél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha özvegy lennél, az új vőlegényed akit szeretsz, megkérné a kezedet és amikor te azt válaszolnád, hogy nem mert akkor elveszted az özvegyi nyugdijjad, azt válaszolná?

Figyelt kérdés
teljesen megérti, de ad egy kis időt. Vagy igent mondasz s elvesz feleségul hivatalosan, vagy békésen elköszön.
2020. máj. 18. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:
"Régi gyakoris vagyok, de ilyen kérdéssel/válasszal még nem találkoztam." ez mindenre igaz amivel valaha találkoztunk, akkor amikor elösször találkozunk vele
2020. máj. 18. 20:08
 42/72 anonim ***** válasza:
88%
Ennek a genya gyereknek a gondolatmenete már ott eleve hibádzik, hogy ha tudom is egyedül nevelni azt a gyereket, ha már adnak plusz pénzt, ami gyakran nem is kevés, hülye leszek lemondani róla. Nem azért, mert anélkül felkopik az állunk, hanem azért, mert azt a plusz pénzt a gyerektől venném el, pusztán azért, mert valaki, aki amúgy a gyereknek senkije erőszakoskodik, hogy ő papírt akar a mi párkapcsolatunkról. A gyerekemnek kb. ez marad az apja után, tetszik, nem tetszik, a világban minden pénzbe kerül, amit adnak vedd el, ha ütnek szaladj el, tartja a mondás is. Nekem a gyerekem az első, nem venném el ezt tőle. A genya félék írogatják azt is, hogy a házasságok nagyrésze válással végződik. Akkor miért is az a hülye, aki inkább azt rakja zsebre, amit csak úgy adnak, tartósan, kockázat nélkül, mint lemondjon róla, a gyereknek kevesebb (akár félretéve is) legyen egy ki tudja meddig tartó házasság miatt?
2020. máj. 19. 10:51
 43/72 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek jogán árvaellátást kap a szülő, az özvegyi nyugdíj az özvegynek jár, de tény,hogy általában a gyerekneveléshez, megélhetéshez szükséges. Nekem is az a véleményem,hogy hülye lenne lemondani róla bárki is.

A kérdező nekem "genya2", mert hiába kérdeztem a korát, az özvegyi nyugdíj jogcímét, csak háborgott a kérdésen. Az özvegyi nyugdíj tartósan csak bizonyos feltételek esetén jár, az ideigleneset csak 1 évig kapja a jogosult. Nagyon nem mindegy,hogy az ideiglenes nyugdíjról kellene lemondani, esetleg pár havi ellátás keretében, vagy a még akár 30 évig folyósított /végleges/ özvegyiről.

2020. máj. 19. 11:01
 44/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy az ideiglenes hatálya alatt, már a házasság gondolatáig jutott valakivel. De tényleg van jelentősége. Azért az árvaellátástól nem kell hanyattesni, sajnos egy rakás gyerek után adják a környezetemben, ezért vagyok úgy vele, hogy igenis a gyerektől veszem el, azt a pénzt is.
2020. máj. 19. 11:09
 45/72 A kérdező kommentje:
azért nincs jelentősége mert azt nem befojásolja az én helyzetem, hogy ti mit tennétek. De ezt már többször leirtam, eddig se értettétek meg kicsi az esélye hogy most meg fogjátok érteni. Máskép döntenél ha én 30 éves lennék és máskép, ha 80???
2020. máj. 19. 11:15
 46/72 anonim ***** válasza:
75%
Ó, manapság semmit nem lehet tudni. A szeretők világában élünk. A házastárs hosszú betegsége, esetleg a már korábban megromlott, de a betegség miatt fenntartott, kapcsolat alatt simán alakulhat már másik. Manapság nem mindenkinél van gyászév, ami valóban "év". Ráadásul ha valaki a másik kapcsolatból gyereket akar és negyvenes éveihez közelít, nincs mire várni.
2020. máj. 19. 11:17
 47/72 anonim ***** válasza:
100%

"azért nincs jelentősége mert azt nem befojásolja az én helyzetem, hogy ti mit tennétek"

Hogy ne befolyásolná? Azért nem minden lehetséges szituációban ugyanazt tennénk. Lehetséges szituáció meg van egy tucat. Nem kérdezheted, hogy mit tennénk ha a te cipődben kéne járni, anélkül, hogy elmondanád mégis milyen cipőről van szó, egy 42-es sportcipőről, vagy egy 38-as papucsról, esetleg tűsarkú stb.

2020. máj. 20. 01:53
 48/72 A kérdező kommentje:
nem az én cipőmben kell járnotok hanem a sajátotokban.
2020. máj. 20. 02:00
 49/72 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kérdező, a kommunikáció akár személyes, akár közvetett/írásos, kölcsönös kérdéseken/válaszokon alapulva működik. Te kérdeztél. Én értékelnem a helyedben,hogy ahhoz, hogy reális választ adjanak tettek fel olyan kérdéseket amiket lényegesnek tartottak.És a korod lényeges.

A kérdésedre röviden a válaszom: ne add fel az özvegyi nyugdíjat azért,hogy hozzámenj a vőlegényedhez, kíméld meg ettől. Te egy besavanyodott öregasszony vagy aki magával sincs megbékülve és ezt vetíted ki ránk.

Nem szoktam lehúzni senkit, de Veled szemben ezt megteszem, hiszen amellett,hogy senki nem bántott Te támadóan lépsz fel mindenkivel szemben.

2020. máj. 20. 08:13
 50/72 A kérdező kommentje:
az értelmes válaszokat értékelem, de a mellébeszéléseket ugyan miért kéne? meg azokat akik a kérdést se értették meg. te is köztuk vagy. az nem lehuzs ha valaki egy kérdést nem értett meg. hacak nem saját magad ehuzására gondolsz. mégcsak nő se vagyok, öreg se ennyit arrol mennyire van köze a válaszodnak a valosághoz.. sehol se irtam arrol, énhol vagyok a kérdésben a kérdés a válaszadok tettéről szolt. csak ugye a szövegértelmezés ami nagyon nem megy. erre itt vetitésekről irkálsz mg egyébb hulyeségekről, amikor csak arrol van szo hogy ostoba válaszoloknak ujra és ujra elmagyarázza valaki egy olyan szöveg jelentését aminek az értelmezsét általános iskolában kellett volna megtanulni. nem az volt a kérdés hogy ki milyen hulyeséget képzel bele a mondatba.
2020. máj. 20. 09:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!