Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruha jó nyári esküvőre?
2020. máj. 12. 10:03
11/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom egy maxiruha ami nem túl villantós, hol van a mezzelenkedéshez, de oké. :D Azt is megnézem aki már szinte fekete felé hajló hosszúujjú teljesen zárt ruhában megy egy augusztusi esküvőre, ahol garantált a 36 fok.
2020. máj. 12. 13:20
12/17 anonim válasza:
A helyszíntől és témától is függ. Egy szabadtéri, lazább esküvőre röhejes estélyiben menni, főleg ha esetleg a menyasszony is lazábbra veszi a figurát és nem húz maga mögött egy fél selyemgyárat. Ha nagy ruhás, szmokingos, merev lesz az esküvő, akkor elfér ez is.
13/17 A kérdező kommentje:
Ez egy nyári maxiruha, messze nem közelíti meg a nagy estélyit szerintem, azokhoz képest sokkal egyszerűbb és lengébb.
2020. máj. 12. 14:06
14/17 anonim válasza:
Szerintem ez egy nyári maxiruha. Nyugodtan menjél ebben, szerintem a színe is szép. Én sötétlila tűsarkúval és ridiküllel képzelném el.
15/17 anonim válasza:
Szerintem tökéletes, bár nem az én színem. A cipő, és a táska tényleg legyen ugyan olyan színű. A te színeidhez képest válaszd ki. Én magamnak fehér+ezüst ciráldásat választanék, de szóba jöhet az ,,aranyos", a halványrózsasíín, a világoskék, a sötétlila, és a fekete is.
16/17 anonim válasza:
Ha hasonló az alkatod, szerintem ez teljesen jó ruha esküvőre. Szerintem egyáltalán nem túl estélyis csak amiatt, mert hosszú - meg nyilván attól is függ, milyen stílusú az esküvő (klasszikus elegáns nyári esküvőkön sokan hordanak ilyesmi maxiruhákat). Ha nagyobb a melled, hanyagolnám, mert akkor közönségesnek hatna. Ha van templomi, akkor stóla/boleró.
Táskának meg cipőnek hasonló színűt, krémszínűt, sötétlilát, sötétkéket vagy feketét vennék fel.
17/17 anonim válasza:
Nem tudom miért néztem meg pasiként de ....
Lesz mulatozás,táncolás nem túl seprős rálépős ruha??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!