Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőre nem fehér ruha?
nekem a polgári nem számít, ezért oda egy ing-sötét nadrágban mentem
42/F
Szerintem teljesen rendben van. Én sem fogok ennél jobban kiöltözni, mert a polgári nekünk sem számít. De azért mégis csak hivatal, így nem a legszakadtabban megyek, hanem valami szövetnadrág vagy szoknya blúzzal, a vőlegényen meg egy sima nadrág és egy ing.
Nem hiszem, hogy nagyon hiányozna, de mondjuk én ilyen vagyok, hogy nem olyan fontos a ruha. Az egyházin és a lagzin sem dekorálom túl magamat.
Ha neked furcsa a hagyományoktól eltérni, akkor miért térsz el????
:DDDDD
Csak polgári volt,2 tanúval. Nyár közepén, sötétpúder egyberuha, plisszírozott szoknyarésszel, magassarkú szandál. Férjemen öltöny.
Szerintem elég hülyén néz ki, ha mennyasszonyi ruhában 2 tanús polgárit tart valaki.
Nyáron volt az esküvőnk 2 tanúval. Egy szép alkalmi egybeuhát vettem fel, világon alapon virágmintás talán. Voltam benne már vendégként is esküvőn, de vettem már fel dolgozni is, mikor a külföldi vezetőség jött az irodába. A szertartás után beszélgettünk még az önkormányzat előtt, láttam pár menyasszonyt, a többség nem fehér ruhában volt.
A férjem sötét szövetnadrágot és egy jobb hosszúujjú inget vett fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!