Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre mennyire lenne durva ez a ruha vendégként?
2019. aug. 17. 20:38
1/10 anonim válasza:
Hú, nagyon csúnya ez a ruha. Mint egy koszos rongydarab.
Ilyen árban szerintem válassz más fazont.
2/10 anonim válasza:
Én felvenném hozzá a kék cipőm és a kék övemet, egy kék nyaklánccal. Mehet hozzá fekete, rózsaszín, ezüst, stb.
Úgy teljesen okés. A szabása se menyasszonyos.
3/10 anonim válasza:
"AZ OLDAL NEM TALÁLHATÓ
A kért oldal átmenetileg nem elérhető."
Nekem ezt írja :(
33/f
4/10 anonim válasza:
Kepernyon tenyleg fehernek nez ki, viszont ha egy szubjektiv velemenyt is elfogadsz, szerintem ez nem eleg alkalmi. Se az anyaga, se a szabasa nem egy nagy eresztes.
5/10 A kérdező kommentje:
Fiatalos esküvő lesz, nem kell túlságosan puccba vágni magunkat. Esetleg a masik elérhető színben akinek a kékes nem tetszik?
2019. aug. 17. 20:45
6/10 anonim válasza:
Ez egy hétköznapra, az utcára való ruha, nem mások nagy napjára. Túl egyszerű, és túl rövid. Nem való esküvőre.
7/10 anonim válasza:
Az elegancia miota eletkor kerdese? En 25 evesen sem egy 100 szazalek polieszter zsakruhaban mennek eskuvora. Ilyet egy szuletesnapra vennek fel mondjuk, nem lagziba.
9/10 anonim válasza:
A másik jobb szín, de nagyon ronda és nem alkalmi.
10/10 anonim válasza:
Eskuvore vendegkent nem illik felvenni sem feheret sem feketet sem pedig pirosat. (Csak info)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!