Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon durva lenne? Barati...

Nagyon durva lenne? Barati tarsasagba terveznem, ahol a szuleim is ottvannak, a celja nem a magamutogatas lenne.

Figyelt kérdés

Terdzokni+harisnyakombora gondoltam, hogy nyaron tok jo lenne folvenni

Nagyon tulzasnak talaljatok?

Apropo,lassan 15 eves vagyok,ha ez fontos info:)

2014. máj. 12. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül durva. (Azért gondolom szoknyát vagy rövidnadrágot tervezel venni hozzá, ugye?) Én speciel nem gondolnám túlzásnak, de nem ismerjük a szüleidet ugyebár. Ha nagyon szigorúak, akkor talán hanyagolni kéne, ha egyébként is liberálisabbak, simán belefér. De azért azt átgondoltad, hogy meg fogsz sülni? A nyári 30+ fokban harisnyát és térdzoknit?! Kicsit bevállalós :)
2014. máj. 12. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Most mivan egy térdzokniban harisnyával? Nem értem mi a problémád.Ha combfixben meg ultraminiben rohangásznál akkor néznéek nagyot,de ebben semmi sincs
2014. máj. 12. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyébként az elsőnek igaza van. Minek hozzá nyáron harisnya? Inkább most,tavasszalhord meg ősszel
2014. máj. 12. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sem értem mi ebben a durva... max ha semmi mást nem veszel fel hozzá akkor az. De erről nem írtál..

Nyáron kissé túlzás, mert belesülsz.

2014. máj. 12. 21:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen,szoknyat terveztem hozza:D csak elirtam:Dkoszonom,mindenkinek ment a zold:)
2014. máj. 12. 22:15
 6/7 A kérdező kommentje:
A kerdes arra akart iranyulni,hogy a rovidgatya/szoknya terdzokni kombo nagyon durva lenne-e ennyi evesen,csak nem tudok irni:D bocsi mindenkinek
2014. máj. 12. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
15 évesen simán jó. Aranyos.
2014. máj. 17. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!