Sötét rózsaszín télikabáthoz nagyon durva lenne a piros farmer?
Figyelt kérdés
[link] ilyesmi kabátról lenne szó, sötétebb színben.
Szerintem elég furán mutatna, de nagyon tetszik a kabát és a nadrágot is hordanám. Csak gondoltam megkérdezem, mi lenne az emberek véleménye, ha ilyen összeállítást látnának az utcán. :D
14/L
2013. aug. 8. 18:36
1/8 anonim válasza:
elég fura lennee..:D
de mit akarsz nyáron téli kabáttal ?:DDD
2/8 A kérdező kommentje:
csak már kinéztem magamnak egy ilyet télre. :D természetesen nem most hordanám 40 fokban. :D
2013. aug. 8. 18:44
3/8 anonim válasza:
Hát, szerintem hülyén néz ki a kettő együtt..ez a baj a színes télikabátokkal, hogy nem veheted fel bármihez:D
4/8 anonim válasza:
szerintem is elég merész lenne.. de azt hordd ami neked tetszik
5/8 anonim válasza:
Van, akinek alapvetően olyan a stílusa, hogy elmegy rajta bármiféle fura kombináció. De sztem a pink nem megy a piroshoz.
6/8 anonim válasza:
Szerintem béna lenne...de ha illik a stílusodhoz, hajrá...én nekem is volt már rózsaszín hajam narancsos rúzzsal...(elrontotta a fodrász a hajfestést)
Annyira nem néztek hülyének xD
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. :)
azt hiszem konkrétan abban a nadrágban kéne elmenni próbálni, aztán meglátjuk. :D
2013. aug. 12. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!