Nagyon durva lenne ha menyasszonyi ruha helyett egy hófehér combközépig érő koktélruhát viselnék az esküvőmön?
Figyelt kérdés
Púderrózsaszín cipővel és kiegészítőkkel.2014. jan. 30. 18:57
1/11 anonim válasza:
Te esküvőd, csak a parasztok szólnak be
2/11 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, nekem pl. vörös ruhám volt, mindenki azt vesz fel, amit akar manapság.
3/11 anonim válasza:
jujj sok boldogságot!!szerintem az is nagyon szép.főleg ha valami fehér gyönyörű fátyollal van:)
4/11 A kérdező kommentje:
Nahát eddig fátyolra nem is gondoltam! :) köszönöm az ötletet! :)
2014. jan. 30. 19:53
5/11 anonim válasza:
Szerintem manapság már egyáltalán nem számít, a te esküvőd, nem törvény a habosbabos ruha. Sok oldogságot! :)
7/11 anonim válasza:
Azt veszel fel amit akarsz....
(Kivéve ha lesz templomi szertartás is, mert ott vannak olyan szabályok amiket illik/illene betartani)
8/11 anonim válasza:
Szerintem is jól hangzik :D És ha valaki megjegyzést tenne ne zavarjon hisz az a te napod :) Sok boldogságot!
10/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen ruham lesz a polgari szertartasra, a templomira viszont hosszu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!