Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hogy döntenétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés
Másfél hónapunk van még az esküvőnk eredeti időpontjáig. Minden nap megy a vacillálás, hogy kéne,mint kéne, ez biztos ismerős nektek is. Az eredeti terv szerint polgári,egyházi és lagzi egy napon lett volna. Nekem a polgári fontosabb, páromnak a templomi. Jelen felállás szerint a polgárit megtartanánk az eredeti dátumunkon. A hivatalba nincs megszabva létszám most, jelen állás szerint egy szűk kör jöhetne és addig még enyhülhet is. De mit vegyek fel? Külön vegyek erre is ruhát? Polgárira kinek szóljunk, hogy jöjjenek? Nekem nagyon fura, hogy csak szülők és tesók elmegyünk, aztán megy mindenki a maga dolgára… Persze lehetne valami vacsi is nálunk, de az én szüleim és párom szülei kicsit más világ, és amúgy is csak egyszer találkoztak, sztem feszengés lenne az egész és nem az igazi. Az eredeti vacsi helyszínünk egy kerthelyiség, oda is mehetnénk utána, de azt meg a kb. 50 fős násznépnek „tartogattuk”. Vagy kétszer együnk ott? Én már ott tartok, hogy szívem szerint megtartanám az eredeti dátumon úgy, ahogy éppen lehet és kihagynám a lagzit. Amúgy is inkább csak vacsora lett volna (igaz, van CM –ünk és DJ-nk is). Sőt,amikor eleinte tervezgettünk, akkor is szűk kört szerettünk volna, de aztán jött ez a dolog, hogy ezt hívjuk meg azt is, a kör kibővült… Nem vagyunk egy nagy magamutogatók és pl. táncolni se szeretünk,nem is tudunk. Páromnak meg a templomi a fontos. Jelenleg ott még a jegyesoktatást se kezdtük el, a lelkészt kb .elérni se lehet és bezárkózott, mióta a járványhelyzet tart, amúgy is leég furcsa és zárkózott személy… Napról napra bizonytalanabbak vagyunk, az idő pedig telik. Szólni kéne lassan a násznépnek, mi lesz, hogy lesz… De még mi se tudjuk. Szülők nem szólnak bele, párom szülei fel se hozzák az esküvőt, az én szüleimen látom, hogy készülnek, anyukám dekorációkat készít, várják, hogy találkozzanak a rokonokkal, csapjunk egy bulit. Tudom, hogy ez a mi napunk, de én nekik is örömet szeretnék okozni. Ti hogy döntenétek? Vagy döntöttetek, ha már meghoztátok a döntést?
2020. máj. 3. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Most meglenne a polgári szűk családi körben, utána egy kellemes helyen vacsora.

A ruhát nem gondolnám túl. A vőlegénynek egy öltöny, neked egy csinos fehér (krém, ekrü) ruha elég, és azt később is fel tudod venni.

Az egyházit eltolnàm addig, mikor lefut ez a hiszti (jövőre), és utána lenne az 50 fős lagzi. A DJ-vel, étteremmel, stb. beszéld le, hogy ha van előleg, azt számítsák be jövőre. Némi drágulással számítani kell.

2020. máj. 3. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"En már ott tartok, hogy szívem szerint megtartanám az eredeti dátumon úgy, ahogy éppen lehet és kihagynám a lagzit"

Ebben latom a megoldast, polgari (akar kis letszammal,szuk csalad), aztan templomi oda johetnenek a baratok is paran (nekunk a jegyesoktatas 2alkalom volt, nyomathatnatok a papnak a skype opciot h haladjon), ebed a kerthelyisegben mindenkinek max 50foig.

Ha tancolni nem szerettek ugysem lehetne igazi lagzi, ha a szulok egymast alig ismerik, talan a kerthelyiseges ebed a megfelelo megoldas a kinossag elkerulesere.

Egyebkent nalunk ugy volt h a szulokkel leultunk egyszer kozosen enni elotte, akkor beszelgettek egyet, az eskuvon meg mindket csalad ket kulon korasztalnal ult a sajat rokonaival, nem volt ebbol gond h nem egymassal beszelgettek.

2020. máj. 4. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Megtartanám az esküvőt szűk körben, mert nekem ez fontos, főleg a templomi (bár itt azért rákérdeznék, mert a jegyesoktatás van, ahol 3 hónap - persze függ attól is, hogy milyen gyakran vannak az alkalmak).

Bulizni lehet máskor is.

De ez én vagyok.

2020. máj. 4. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az áprilisi időpontunkat halasztottuk. Fontos a házasság, de annyira nem, hogy két tanúval házasodjunk, amikor tudom, hogy a szüleim minden vágya ott lenni. Mindig azt mondták, hogy nekik mindegy, hogy 10-en leszünk, vagy 100-an, de ez olyan esemény az életünkben és az ő életükben is, amiből szeretnének részesülni. Nem tudnám megfosztani őket, szóval halasztottunk. Augusztus közepe az új időpont, reméljük addigra már mehet minden menetrend szerint, de tegnap már olvastam, hogy a helyszínünk biztosít kis esküvős lehetőséget 15 fővel szabad téren és egy vacsit a teraszon. Ez már szimpibb, szóval ha az eredeti tervünk nem működik, akkor mi így tartjuk meg augusztusban és elfelejtjük a lagzit. Már megbékéltünk, megnyugodtunk és elfogadtuk. Így is szép lenne.

A helyedben megtartanám a polgárit, egy másik helyszínen, vacsival. A templomit pedig eltolnám más időpontra az eredeti lagzi helyszínnel és azt megtartanánk akkor.

2020. máj. 7. 10:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Megtartottuk közben külön a polgárit,utána egy étterembe ültünk be, készültek fotók is. Jó hangulat volt, családias. A szülők is beszélgettek kicsit, ismerkedtek. Ősszel templomok és lagzi. Ha nem lehet esetleg a második hullám miatt akkor is elégedettek leszünk,a lényeg megvolt.
2020. júl. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!