Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik mellett döntenétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik mellett döntenétek?

Figyelt kérdés
Jövő májusra tervezünk esküvőt a párommal. Felmerült, hogy milyen legyen. A párom kicsit csöndes, de egyikünk sem olyan nagy társasági ember. Barátok olyan nagyon közeliek nincsenek akikkel rendszeresen tartanánk a kapcsolatot, főleg párom ikertestvérének a barátai olyan ismerős/haver félék. Nekem egy másik országban élnek a rokonaim, de nem vagyunk túl jó viszonyban. Nagybátyám, felesége, kislánya,2 nagymama, szüleim, öcsém és barátnője lenne aki eljön és max.1-2 gimis barátnő és párok. Nekem ennyi lenne akit meghívnánk. Páromnak lenne nagybácsi és családja, keresztszülők, akiket meg kell hívni mert mi is voltunk az ő lagzijukban. Gyerekekkel együtt olyan 60 max 65 fő lenne. Ki tudnánk fizetni, csak most elbizonytalanodtam, hogy kell-e ilyen lagzi, rendes zenekarral, vőfély, menyecskeruha, minden. Ti mit gondoltok? További kérdéseket nyugodtan tegyetek fel ha nem értitek, de szeretnétek válaszolni/segíteni. Remélem érthető voltam.

2012. aug. 7. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Mi itt a kérdés? Olyan esküvőtök lesz, amilyet ti szeretnétek. Nem mindegy, hogy mi mit gondolunk?
2012. aug. 7. 10:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 28 főre volt rendes lagzi.
2012. aug. 7. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ennyi főre volt rendes lagzim.

Olyat csináltok, amilyet Ti szeretnétek. Ha akarsz nagy fehér ruhát, akkor legyen. Ha akarsz zenekart, akkor legyen. stb...

2012. aug. 7. 10:42
 4/9 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy a leírtak alapján ti milyen esküvőt szerveznétek? Csak kíváncsi vagyok kívülállók véleményére
2012. aug. 7. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én, ha a helyedben lennék, ki nem hagynám a lagzit. Tudod, ez (jó esetben) egyszer van egy ember életében, akkor meg már adjuk meg a módját. Persze, akinél már gyerek van vagy kevés a pénz, megértem, hogy nem csinálnak akkora felhajtást, ez az ő dolguk. De ha első esküvő, akkor meg főleg csinálnék lagzit. Minden lány álma, legalábbis a legtöbben arról az egy napról álmodozunk egész kislánykorunk óta. :)

De természetesen úgy csináljátok, ahogy nektek jól esik.

2012. aug. 7. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!!

Nekünk 44 fős lagzink volt rendes zenekarral, fotóssal, videóssal, vőféllyel, menyecskeruhával szóval mindennel. Így hogy anyagilag sem megterhelő, az én véleményem az hogy nem szabad amiatt "kihagyni" a lagzit, mert kevesen (bár szerintem ez a 60-65fő pont elég) lesztek. Persze bizonytalan az ember, én is az voltam hogy te jó ég, "csak" ennyien leszünk, vajon mi lesz-meg hogy lesz. De hidd el sokszor egy kis létszámú lagzi többet ér mint egy több száz fős. Hogy miért? Azért mert így utólag el se tudom képzelni, hogy több száz emberrel hogy tudtam volna egyenként néhány mondatot váltani. Mindenkire volt idő, szinte mindenkivel lett közös kép és mulatás is volt bőven :) :)

Életetek egyik legszebb napja lesz, és amiket felsoroltál az mind része ennek a csodás napnak, gondolj csak bele, hogy milyen egy lagzi zenekar nélkül?

Úgyhogy az én véleményem az, hogy igenis vágjátok bele ebbe a lagziszervezésbe!!!! Sok örömet és boldogságot kívánok Nektek!! :)

UI:. Nem tudom az ország melyik részén laksz, de ha érdekel tudok ajánlani remek zenészeket, vőfélyt, illetve fotósvideós párost! :)

2012. aug. 7. 21:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást,pont tegnap kaptam meg az ajánlatot attól a helytől amit kinéztünk, szinte minden tökéletes ott, ahogy eddig elképzeltem! Lehet, hogy ez egy jel? Pont tegnap beszélgettünk a vőlegényemmel, hogy hogy legyen.
2012. aug. 8. 10:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként az ajánlást köszönöm, de a a sógoromnak volt 3 éve lagzija és onnan megvannak a "bevált" emberek.Fotós, vőfély, minden,de nagyon szépen köszönöm! Aranyos vagy:)
2012. aug. 8. 10:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit :) :) És mire döntöttetek?? :P
2012. aug. 9. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!