Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntenétek?
A párommal 3éve vagyunk együtt, az anyukája sokban tett keresztbe a kapcsolstunkban. Amit nekem sikerült megbocsátani magamban és elhagyni a múltat. Így már nem fusztrál.
Viszont nagyon nehéz beszélgetni a párommal, sőt onlinr tudok csak. Ott legalább tudja mit mondjon. A szex is pocsék, nem tud kielégíteni.
Mondtam már mit és hogy szeretnék. Hiszen tudom mit szeretek. De semmi gyorsan is megy el.
Mondja h érdekli és zavarja, de én ezt nem érzem.
Mostanság nem mondtam neki h szeretem. Viszont ha ő mondja, mintha nehezemre esne kimondani.
Egyébként jól érzem magamat vele csak nincs komunikáció, szex és lehet szeretet sincs.
Még csak 26vagyok,beszéltünk a jövőről is. Viszont lehet nem vele kellene.
Ti mit gondoltak? Tapasztalt nőktől kérdezem :)
Azt írod, jól érzed magad vele, de lényegében semmi pozitívat nem tudtál megemlíteni.
"beszéltünk a jövőről is. Viszont lehet nem vele kellene."
A leírásod alapján biztos, hogy nem vele kéne.
Kb mint egy baráttal jól érzem magamat :/
Nehéz úgy tervezni a jövőt, ha csak online tudunk beszélgetni a kapcsolatunkról, ha gondok vannak stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!