Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek ilyen? Ti is így döntenétek?
Szerintem itt nincs is miről beszélni....
Csak aztán ha vége és előadja az...életem szerelme te vagy, nálad csodálatosabb nem létezik, szebb vagy mindennél, imádlak szeretlek ahogy még senkit, mindennél jobban bla bla bla.....akkor ne rohanj vissza a karjaiba, mert ez csak kétségbeesés.
Sajnos?
Aranyom ha te talpraesett lennél , egy olyan ember aki 2 lábbal áll a földön és nem egy életképtelen, akkor már elhagytad volna.
Igen, ez a bántalmazó kapcsolat előszobája.
Ki kellene lèpjèl belőle, mert ez csak rosszabb lesz.
Aktuális példám van 7 éves kapcsolatból.
Veszekedés, bekorlátozás, majd én voltam a rossz mindenért. Aztán kipakolt engem a házából egy nap.
Most folyamat hívogat, hogy én vagyok élete szerelme, ne hagyjam el, nem akar mást rajtam kívül.
Tudom, h mit írsz, benne vagyok nyakig én is.
'szerelmes' vagy, így engednél is neki...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,a hideg, meleg kommenteket is!
Utóbbinak pedig: Akkor tudod miről beszélek! Ne hagyd magad te sem, szerelem így vagy úgy. Nem lenne jó ilyen emberrel leélni egy életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!