Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre melyik menüsort választanátok?
Vendégváró sós aprósütemény mindkét esetben.
Előétel A: mini Hortobágyi palacsinta B:"Balkán tál" ajvár, lilahagyma, friss kenyér, kolbász, csevap
Leves A: marhahúsleves + tárkonyos ragu
B: tyúkhúsleves + francia hagymakrém
Főétel A: kacsasült, rizs, párolt lilakáposzta, cordon bleu, steak burgonya savanyúságok
B: kijevi jércemell, rizs, sültburgonya, ír sörös marharagu, nokedli savanyúságok
Olyat lehet variálni, hogy A levesek vagy B főételek.
hát nálam az előétel kapásból kimaradna, egyik tej miatt, másik hagyma miatt.Bár, azt végül is ki lehet hagyni.
Levesekből egyik jó lenne mindenhol, de inkább tyúk.
főétel mindegy, gondolom, nem lenne összekeverve a raguval minden.
Legalább valamilyen módon "adnak valamit"? Tehát amolyan barter üzletként menyasszonytánc vagy nászajándékok formájában? Mert ha nem, akkor bizony legalább a fele banda potyázni megy.
Előételből nekem egyik se, bocs.
Viszont egy tipp: érdemes nem csak a vegákra gondolni, bár nekik már tele lesz a bocskoruk a rántott sajt-rántott gomba kombóval. (Sokan tojást sem esznek!)
Kérdezzetek rá, hogy ki mire allergiás, van-e cukorbeteg, stb.
#17 vagyok.
Az nem opció, hogy maguk a vendégek választhatnak, hogy A vagy B menüt kérik?
Vegáknak esetleg egy tárkonyos-tejszínes zöldség leves, bácskai gombás rizzsel? Se tojás, se hús. Viszont azt is érdemes beleszámolni, hogy nálunk pl. a nagy meleg miatt kapósabb lett a vega menü, mint a húsos. Lehet, hogy nem csak a vegák választanák szívesen.
Ha valaki nem eszik tojást akkor nem vegetáriánus hanem vegán. Sajnálom de nem tudok és nem is akarok mindenki igényeinek megfelelni. Ha ennyiből nem tudnak választani akkor így jártak. Nincsen megfelelési kényszerem hogy jaj Pista bácsitól a szuper hipszter unokahugiig mindenkinek tetszen minden fogás. Minden esküvőn van pár ember akinek nem tetszik a kaja, a dekor, a zene hát istenem.
Majd az ő esküvőjükön minden úgy lesz ahogy ők kívánják. Én úgy gondolom ez a nap rólunk szól a mi elképzeléseink alapján. Aki szeret minket az velünk ünnepel és nem fog belehalni hogy nem 4 féle leves van hanem kettő. Ez a nap szerintem arról szól hogy mi összekötjük az életünket és szeretnénk ezt a meghívottakkal megosztani és vendégül látni őket a lagzi keretein belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!