Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre melyik menüsort választanátok?
Vendégváró sós aprósütemény mindkét esetben.
Előétel A: mini Hortobágyi palacsinta B:"Balkán tál" ajvár, lilahagyma, friss kenyér, kolbász, csevap
Leves A: marhahúsleves + tárkonyos ragu
B: tyúkhúsleves + francia hagymakrém
Főétel A: kacsasült, rizs, párolt lilakáposzta, cordon bleu, steak burgonya savanyúságok
B: kijevi jércemell, rizs, sültburgonya, ír sörös marharagu, nokedli savanyúságok
Olyat lehet variálni, hogy A levesek vagy B főételek.
""Balkán tál" ajvár, lilahagyma, friss kenyér, kolbász, csevap" Ez nem rossz, viszont esküvő lehet nem lenne szerencsés a hagyma, kolbász, első körben előételként.
mini Hortobágyi palacsinta
marhahúsleves + tárkonyos ragu
kacsasült, rizs, párolt lilakáposzta, cordon bleu, steak burgonya savanyúságok
hát én igazából először az A-t, aztán jöhet a B is.
De, ha muszáj választani, akkor a B inkább.
Az attól függ ki fizeti. Mondjuk alapból piknik alapon kellene jönnie a vendégeknek nem potya alapon.
De csak úgy ránézésre a második jobb.
eloetel: A ( a B is nagyon jol hangzik, de eskuvore nem biztos hogy jó otlet, mindenki lilahagyma-szagu lesz)
Leves: B
Foetel: A ( viszont en a kacsahoz meg eletemben nem ettem rizst - szerintem a fott burgonya, knédli, laksa valamelyike sokkal jobb párositás.
Hagymát semmiképpen, mert esküvőn szoktunk tánconli, vagy legalább beszélgetni és büdös lenne.
Ezért:
Előétel A,
Leves A,
Főétel mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!