Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok harmadik sültnek ezek mellé?
gombás szűzpecsenye kicsit különlegesebb.
Nekem az jut eszembe a cordon bleuről, hogy a mamám minden hétvégén azt főz. Az nekem hétköznapi kaja.
Halételben nem gondolkodtatok?
Ha azt nem sokan szeretik a családban, akkor lehet, hogy inkább valami töltött húst rendelnék, de nem cordon bleu. Inkább valami olyasmit, mint az aszalt szilvával és sajttal töltött pulykamell tekercs, hawaii csirkemell, vagy valami hasonló.
Fasírtgolyók is lehetnének, azt mindenki szereti, a gyerekek is.
És nem csak a vegák szoktak húsmentes kajákat venni a vegyestálról, sokan szeretik a rántott gombát, rántott sajtot. Viszont az már sok lenne a rántott bordával együtt.
Nekem a kettő közül a gombás szűzpecsenye szimpatikusabb... sztem egy rántott elég lenne. Bár a gomba elég megosztó dolog, sokan imádják, sokan utálják.
A cordon bleu olyan "menzás" kaja, mármint olyan értelemben, hogy mindenkinek a könyökén jön ki, sokan otthon is azt eszik...
Ami ezenkívül jó lehet, az még vmi halétel.
A fentieken kivul ezeket ajanlotta meg az etterem valaszthatokent:
baconos csirkemellfile
sörös csülök kemenceben sütve
kemenceben sült kacsacomb
marhapofa pörkölt
mustaros-borsos sertesarja
sertesszuz erdei gombas-gyöngyhagymas raguval
joghurtban pacolt csirkemell magvakban sütve
dijoni mangalica karaj
fogas file napolyi modra
Velem az a baj, hogy nagyon finnyas vagyok es alig eszek meg valamit, igy magambol kiindulva kifutnek a vilagbol, ha barmit a fentiek közül elem tennenek :D Ezert is kertem velemenyeket :)Ha meg a fentiek közül valamelyik meggyozott valakit, ne tartsa magaban! :) Köszönöm!
Én ezek közül választanék:
sertésszűz erdei gombás-gyöngyhagymás raguval
joghurtban pácolt csirkemell magvakban sütve
kemencében sült kacsacomb
falusi izlesetek van ?
nagyon egeszsegtelen semmi zoldseg semmi grill nehez ratott pacolt kajak
en szem szerint nem tudnak enni belole mert nem birna a gyomrom es nem kockaztatnam az egeszsegem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!