Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit választanátok harmadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanátok harmadik sültnek ezek mellé?

Figyelt kérdés
A menü igy nez ki: Hagyományos esküvöi leves, majd sültestál, amin 3 fele hus lehet. Kettöt mar sikerült kivalasztanunk: az egyik rantott sertesborda, mert azt mindenki szereti, a masik pedig tüzes csirkemell, csilis-olivaolajos pacban. Köretnek krokett, füszeres steak krumpli es rizibizi. Van ugye egy sertes es egy csirke, mi illene harmadikkent meg mellejuk? Gondoltunk pulyka cordon bleu-re vagy gombas szüzpecsenyere, de egyszeruen nem tudom eldonteni :D Vegat nem szeretnenk, csak egy vega vendegünk lesz, neki külön rendelünk, amit szeretne.
2016. szept. 12. 09:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami sajtpácban lévő(4 sajtos), vagy szimplán sajtos-tejfölös (ehhez még a gomba is jó) csirkehús, tökéletes. Nem?
2016. szept. 12. 09:25
 2/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
73%

gombás szűzpecsenye kicsit különlegesebb.

Nekem az jut eszembe a cordon bleuről, hogy a mamám minden hétvégén azt főz. Az nekem hétköznapi kaja.

2016. szept. 12. 09:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Halételben nem gondolkodtatok?

Ha azt nem sokan szeretik a családban, akkor lehet, hogy inkább valami töltött húst rendelnék, de nem cordon bleu. Inkább valami olyasmit, mint az aszalt szilvával és sajttal töltött pulykamell tekercs, hawaii csirkemell, vagy valami hasonló.

Fasírtgolyók is lehetnének, azt mindenki szereti, a gyerekek is.

És nem csak a vegák szoktak húsmentes kajákat venni a vegyestálról, sokan szeretik a rántott gombát, rántott sajtot. Viszont az már sok lenne a rántott bordával együtt.

2016. szept. 12. 09:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kettő közül a gombás szűzpecsenye szimpatikusabb... sztem egy rántott elég lenne. Bár a gomba elég megosztó dolog, sokan imádják, sokan utálják.

A cordon bleu olyan "menzás" kaja, mármint olyan értelemben, hogy mindenkinek a könyökén jön ki, sokan otthon is azt eszik...

Ami ezenkívül jó lehet, az még vmi halétel.

2016. szept. 12. 09:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a gombás szűzpecsenyét választanám.
2016. szept. 12. 11:48
 6/15 A kérdező kommentje:

A fentieken kivul ezeket ajanlotta meg az etterem valaszthatokent:

baconos csirkemellfile

sörös csülök kemenceben sütve

kemenceben sült kacsacomb

marhapofa pörkölt

mustaros-borsos sertesarja

sertesszuz erdei gombas-gyöngyhagymas raguval

joghurtban pacolt csirkemell magvakban sütve

dijoni mangalica karaj

fogas file napolyi modra

Velem az a baj, hogy nagyon finnyas vagyok es alig eszek meg valamit, igy magambol kiindulva kifutnek a vilagbol, ha barmit a fentiek közül elem tennenek :D Ezert is kertem velemenyeket :)Ha meg a fentiek közül valamelyik meggyozott valakit, ne tartsa magaban! :) Köszönöm!

2016. szept. 12. 12:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ezek közül választanék:

sertésszűz erdei gombás-gyöngyhagymás raguval

joghurtban pácolt csirkemell magvakban sütve

kemencében sült kacsacomb

2016. szept. 12. 13:20
 8/15 anonim ***** válasza:
13%

falusi izlesetek van ?

nagyon egeszsegtelen semmi zoldseg semmi grill nehez ratott pacolt kajak

en szem szerint nem tudnak enni belole mert nem birna a gyomrom es nem kockaztatnam az egeszsegem

2016. szept. 12. 13:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg pl. a csilis pácos csirke helyett lenne szimpatikusabb kb. minden, ami a későbbi kommentben fel lett sorolva. Én mindenképpen olyan húst választanék, ami nincs a két kiválasztott között (pedig a joghurtban pácolt csirkemell nagyon jól hangzik)... nekem azok közül ami szimpatikus lenne: kemencés kacsacomb (az is olyan sztem, amit a nagy többség megenne, mert nincs rajta semmiféle olyan "extra sallang", pác, mártás, ami megosztó), sörös csülök (ezt sztem a férfiak díjaznák), fogasfilé (ez könnyebb... azt meg nem tudom, milyen a vendégsereg, de sokan csak halat esznek húsból vagy azért vákasztanák azt, mert az könnyebb).
2016. szept. 12. 13:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a kacsát választanám, de a csilis csirkét hanyagolnám, sokan nem szeretik a pikáns húsokat. Köretnek a kétféle krumplis helyett csak egyet kérnék, lehetne vegyes zöldségköret is. Nagyon sokan szeretik, és ennyi husi mellé szívesen választanának abból is szerintem.
2016. szept. 12. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!