Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok? (nincs harmadik lehetőség)
1.: kedves, megbízható. Amolyan kutyus típus. Finom kaját adsz, és megszeretgeted, és hűséges marad.
Viszont: kicsit lusta, és ez a szexre is igaz. Ritka és nem tart sokáig.
2. jófej, bár megbízhatatlan. Érdekes beszélgetés bármiről, meghallgat, érvel, nyitott gondolkodású. A szex fantasztikus az elejétől a végéig.
Korban mindkettő ugyanúgy passzol.
Mindig van 3. megoldás!
Miért, csak ez a két pasi él a földön?
Egyik sem! Nem kell pincsikutya és nem kell kamugép!!!
Hát ha csak a kettő lenne az opció, akkor a 2.-at választanám. Bár ha őszinte akarok lenni, nálam az 1.-nél a kedvességet már üti az önzősége... ha ő maga gyorsan el is megy, akkor már tegyen azért, hogy én is kielégüljek, és szánjon több időt az együttlétre. Nekem az 1. kicsit olyan, hogy "van egy nő, aki mossa a gatyámat, főz rám,. de jó nekem a langyos vízben".
A másikkal legalább lehet beszélgetni, kulturáltan vitázni... és nekem fontos a jó szex egy kapcsolatban. Persze, a tökéletes az lenne, ha emellett megbízható is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!