Van lehetőség harmadik név felvételére?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:55
1/5 anonim válasza:
Nincs. Legfeljebb két keresztnevet lehet adni/felvenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Opsz, elírtam a kérdést. Úgy értem, hogy a vezeték és a keresztnév után mégegy név.
2009. jún. 29. 21:18
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem írtad, mert én értettem mire gondoltál. Lehet felvenni még egy keresztnevet.
4/5 anonim válasza:
Két keresztneve mindenkinek lehet, ha neked csak egy van, akkor vehetsz fel mellé mégegyet, de ugyan úgy kezelik, mint bármilyen névváltoztatást, tehát ugyan úgy kell fizetni és minden iratot kicserélni. Persze a második keresztnévnek nem muszáj szerepelni személyiben meg egyéb iratokon, de hát nyilván azért vennéd fel, hogy használd is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. jún. 30. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!