Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit vennétek fel, ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vennétek fel, ha csak kísérőnek mentek? Illetve a kajálást hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés

Lakodalomba hivatalos a párom, ahova engem is hívott magával. Fél év óta vagyunk együtt, azóta ez az első nagyobb összejövetel, eddig csak a szűk családját ismertem. Ezek kicsikét távolabbi rokonai, nos a lényeg, hogy én ismeretlenként mennék. Mit illene felvenni? Koktélruhát? De milyet? Van esetleg ötletetek? Természetesen kirívóan nem akarok öltözni, átlagosan, de elegánsan, viszont kiskorom óta nem voltam ilyen összejövetelen.

Másik problémám a kaja. :( Sajnos nem nagyon eszek főtt kaját, sőt... nem is eszek igazából. Hogy ez nekem gáz, azt tudom jól, ezt ne vágjátok a fejemhez. Szóval a lényeg, hogy emiatt cikis ez az egész. Azt hinnék, hogy megsértem őket azzal, hogy nem eszek ott semmit, márpedig nem szeretnék, tudom, hogy nem fogok ott kajcsizni. De megbántani nem akarom őket, vagy hogy furán nézzenek rám. Hogy lehetne ezt megoldani? Hogy kimaradjak a kajálásból? Légyszi csak normális válaszokat, komoly a kérdésem!

2010. júl. 23. 00:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Most jutott eszembe, hogy a férjem a bátyja esküvője előtt két nappal elkapott valami hányásos-hasmenéses vírust. Majdnem nem tudott ott lenni egyáltalán, aznap kelt fel először az ágyból, és a biztonság kedvéért diétázott, csak kekszet evett.

Akár ezt is mondhatod, hogy betegség miatt diétázol éppen, ezzel senkit sem sértesz meg.

2010. júl. 23. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!