Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegény 40 fok-ban is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegény 40 fok-ban is öltönyben? Hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
alá rövidujjas ing- nem szégyen és elegáns és van direkte vékony anyagból is nyáriöltöny, ez a megoldás.és a világos szín sokat jelent, mert a sötét beszívja a hőt.
2009. aug. 3. 14:35
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Tavaly több ismerősömék is úgy oldották meg, hogy volt egy mellény, és a szertartáson az öltöny volt rajta rendesen, és a szertartáson kívül csak a mellény az ing fölött.
2009. aug. 3. 14:36
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem elég ha csak a szertartáson van rajta az öltöny, annyit ki lehet bírni még 40 fokban is (a templomban mindig jó hűvös van). és utána már elég ha csak egy rövidujjú ing van rajta. Szerintem a mellény is elhanyagolható!
2009. aug. 3. 15:32
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Egyik rokonom évekkel ezelőtt pont július végén nősült mikor a legmelegebb volt kb. 40 fok árnyékban. A szertartás alatt rendesen öltöny majd utána elmentünk hozzájuk, mert ott volt az ünnepség és ott mindenki ( ők is) átöltöztek normál ruhába ( rövidgatya póló), nem zavartatták magukat ahogy mi se hiszen így is majd meghaltunk a melegben.
2009. aug. 3. 15:43
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

A szertartáson kell, vacsi előtt leveheti és a buliba sem kell, hogy rajta legyen!

Ha a vőlegény leveszi a zakóját, akkor leveheti a többi férfi vendég is!

Rövided ne vegyen fel, az gáz! De készülhettek kettő inggel és átveheti!

Mi vittünk törlőkendőket és felfrissitettük magunkat menetközben néha!

2009. aug. 3. 16:07
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Az én férjemen is csak rövidujjú ing volt nyakkendővel, a zakót csak a szertartáson viselte.
2009. aug. 3. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Simán felvehet rövidujjút, egyátalán nem gáz!
2009. aug. 3. 16:52
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Nekünk azt mondták (most lesz nem sokára), hogy a vőlegénynek hosszú ujjú ingben kell lennie. Sőt sajnos a szertartásokon a zakónak is illik rajta lenni. Sőt még a tanúknak is. Mi pont most voltunk esküvőn a 40 fokban, de a szertartásra minden férfi vendég felvette a zakót is. Azt a 40 percet szerintem ki lehet bírni. Ha azt nézzük azért a menyasszonynak sinncs könnyű dolga, csak őt alulról melegíti a ruha több rétege, meg ha van, akkor az abroncs.
2009. aug. 4. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

Nekünk most járt le a nagy nagy (július 31.). Mi is abban a tudatban voltunk, hogy a vőlegénynek (vagyis nekem) hosszúujjú ingben kell lenni. Előtte, amikor inget kerestünk, rövidujjú vőlegényi ing nem is volt a boltokban. Tehát hosszúujjú ing, mellény és zakó volt rajtam.

A lánykikérés során álltam a napon (fekete öltöny), de nem igazán foglalkoztam a hőmérsékletemmel, annyira ideges voltam.:)) A templomi szertartás alatt semmi gond nem volt, egész hűvös volt, kényelmesen elviselhető volt a zakó. Utána a bulin még egy darabig zakót viseltem, majd levettem, és mellényben maradtam tovább. Azt hozzá kell tennem, hogy az étteremben légkondi volt, de ha nincsen, akkor nyugodtan megoldhatod több csere inggel. Az eddig hallottak alapján nagyon sokan így tesznek.

2009. aug. 4. 11:37
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
Bocsi, nagy nagy helyett nagy nap. :))
2009. aug. 4. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!