Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennétek fel, ha csak kísérőnek mentek? Illetve a kajálást hogy oldanátok meg?
Lakodalomba hivatalos a párom, ahova engem is hívott magával. Fél év óta vagyunk együtt, azóta ez az első nagyobb összejövetel, eddig csak a szűk családját ismertem. Ezek kicsikét távolabbi rokonai, nos a lényeg, hogy én ismeretlenként mennék. Mit illene felvenni? Koktélruhát? De milyet? Van esetleg ötletetek? Természetesen kirívóan nem akarok öltözni, átlagosan, de elegánsan, viszont kiskorom óta nem voltam ilyen összejövetelen.
Másik problémám a kaja. :( Sajnos nem nagyon eszek főtt kaját, sőt... nem is eszek igazából. Hogy ez nekem gáz, azt tudom jól, ezt ne vágjátok a fejemhez. Szóval a lényeg, hogy emiatt cikis ez az egész. Azt hinnék, hogy megsértem őket azzal, hogy nem eszek ott semmit, márpedig nem szeretnék, tudom, hogy nem fogok ott kajcsizni. De megbántani nem akarom őket, vagy hogy furán nézzenek rám. Hogy lehetne ezt megoldani? Hogy kimaradjak a kajálásból? Légyszi csak normális válaszokat, komoly a kérdésem!
Nem gáz, ha azt mondod nekik, hogy vegetáriánus/ételallergiás vagy, akkor külön menüt tudnak csinálni. Persze ezt jóval előre illik közölni. (Még jobb, ha a vendéglátó kérdez rá jóval előtte.)
Egy vidám nyári ruha tökéletesen megteszi, vagy kisestélyi, vagy egy elegáns szoknya fűzős felsővel, ilyesmi. Feketét ne vegyél fel, az nem illik esküvőre, akárki akármit mond, a fehéret meg hagyd meg a menyasszonynak.
Én egy koktél ruhát vennék fel.Vannak szép,elegánsak,nem kell kirívónak lennie
link:)
itt az első sor 3. és a 3. sor 3. rucija a kedvenc. Semmiképpen se válassz fehér vagy piros-bordó színűt,mivel nagy valószínűséggel a menyasszony ruhája és menyecske ruhája ilyen színű lesz.Inkább kéket,zöldet,barnát vagy rózsaszínt.
itt is vannak szépek: [link]
első sor 3. ruhája ...
Az evést pedig megoldhatod hogy párod ételéből falatozol azért kicsit(tényleg keveset,ha nem akarsz főt ételt enni) és így gondolhatják akár azt is hogy valami diétán vagy vagy nem ehetsz bizonyos dolgokat.Ne érezdd magad ez miatt rosszul,és ne törődj azzal ki mit mondd. Egyél ami jól esik.
Amúgy csak kiváncsiságból kérdezem és ha nem akarsz nem válaszolsz de miért nem eszel főtt ételt? semmi rántott hús v leves v iylesmi?? És amúgy akkor mit szoktál enni szendvicset?
Tényleg nem bántani akarlak csak nagyon kiváncsi vagyok:D
De amúgy tényleg ne foglalkozz azzal h ha vki vmit is mond az ételes dologról mert mindenkinek más szokásai vannak, meg amúgy 100 ember között nem hiszem h kiszúrnak h te nem eszel. Amúgy én is nagyon válogatós vagyok főleg mostanában pl a leveseket sem eszem már meg szívesen:S szóval félig meddig megértelek.
Mondd azt hogy amúgy sem vagy egy nagy evő, de ebben a nagy melegben aztán tényleg semmi étvágyad sincs....
Azért egy picit próbálj meg csipegetni. Biztosan találsz olyat, ami tetszik és szeretsz is....
A mi lagzinkon volt sok féle kaja, pl. grillezett zöldségek,stb...., így az is talált magának valót, aki amúgy nem szereti a hagyományos kajákat.
Egyébként fogyózol vagy más oka van?
Utolsó vagyok. Még tipp, amire hivatkozhatsz:
tisztítókúrát csinálsz épp
Előző nap elrontottad a gyomrod, nem nagyon mersz még enni
Jó a koktélruha, de nem muszáj, ha van elegáns szoknyád/nadrágod blúzzal, felsővel, vagy kosztüm, az is megteszi, amiben jól érzed magad. Farmer-póló nem illik, de bármi, ami csinos és elegáns, az igen.
Szerintem sem fog senki azzal foglalkozni, eszel vagy nem. Kicsit összemaszatolod a tányért, turkálod a kaját, és olyan, mintha otthagytad volna a maradékot. Szerintem fölösleges hazudozni, ha együtt maradtok a pároddal, úgyis megismered a rokonokat, és előbb-utóbb kiderül, hogy hazudtál, hiszen nem lehetsz mindig diétán, lébőjtkúrán, és nem kaphatsz minden alkalommal hasmenést. Max. annyit mondhatsz, hogy "köszönöm, nem vagyok éhes".
Amúgy, ha nem gond, engem is éredekelne, miért nem eszel főtt kaját, és mit eszel helyette.
A lagziban éhezni fogsz, vagy viszel magaddal valamit? Hajnalig nagyon meg lehet éhezni, ne maradj kaja nélkül.
A mi lagzinkban volt gyümölcstál is....ha lesz, azt is ehetsz....
Viszont kaját ne vigyél, az ciki lenne ott elővenni és elmajszolni....
A barátnőm is ételproblémákkal küzd, szegényt apám mindig mindenhogy próbálta megtömni mikor jött. Levesek, főtt étel, hús, semmi. Mikor keresztelő volt s mindenki evett de ő nem végűl már pár barack meg eper konzervet adott neki és akkorát nevettünk ezen :DDD
Mondhatsz szinte bármit ha kínosnak éreznéd a magyarázkodást: diéta, ételmérgezés, hasfájás, hőség miatt vagy, vannak gyógyszerek amik után x ideig nem lehet enni, esetleg fogfájás.
Hát azért az vicces lenne, hogy ott van elötte egy rogyásig megrakott asztal s ő dugiban házikekszet majszol xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!