Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetovált nők! Nem féltek tőle, hogy a tetoválásaitok nem fognak passzolni a mennyasszonyi ruhátokhoz?
Erre szerintem nem gondolt egyik sem, mert ennyi esze nem volt.
Mert hogy van valakin 1-2-3 az egy dolog.
De mikor már tele van vele és még az újabbakat tervezgeti az elég gáz.
Feltűnési viszketegség, sajnos ez a helyzet.
Kedves kérdező!
8 tetoválásom van, egyik sem mondható kicsinek. A férjemnek egy sincs és nem is szeretne, szóval nem egy ki tetovált szakálas férfihez mentem hozzá. Mégis imád és olyannak szeret amilyen vagyok. A násznép és a távolibb ismerősök szerint is csodás esküvőnk volt és szép menyasszony voltam (az esküvői ruhaszalon még modellnek is fel kért). Senki sem tett említést a tetkóimra, vagy épp a tornacipőmre. Semmi sem fekete és csak fehér. Egy tetovált nem feltétlenül csak tetoválthoz és tetováltatlan sem feltétlen csak tetkó nélkülihez vonzódik.
A második kifejezetten gyönyörű.
Amúgy meg hülye vagy
Még nincs tetoválásom, de majd szeretnék.
Még abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán lesz-e templomi esküvőm, nem hogy valami habos-babos ruhám. :D
A 2. meg szerintem pont hogy passzol a ruhához, csak más szögből kellett volna fényképezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!