Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemesebb ha mi magunk fözzük-sütjük meg legalább a fél kaját esküvöre? De mellé azért rendelünk is.60-70en leszün kb
Egy igazi falusi lagziban ez alap dolog, bár ma már sokan választják az éttermet. A helyi kultúrházakban van olyan helyiség, több is, ahol lehet főzni, nem az ifjú pár feladata, hanem a rokonságé, dédinagymamám szakácsné volt, ment ismerősökhöz is főzni, sütni a faluban, de a rokonságban természetes volt, hogy ő volt a főszakácsné, mindig mesélt az élményeiről, a régi lagzikról, nagyon jó hangulata van a dolognak, ezt nem úgy kell elképzelni, hogy aznap reggeltől sütnek, főznek, már hetekkel előtte elkezdődik a készülődés, csirkevágás, disznóvágás stb., mifelénk szokás a szakácstánc a lakodalomban, éjfél előtt az ajándéktánc után (amíg átöltöznek) a szakácsok bevonulnak, kanállal, fedővel, fakanállal zörögve, körbetáncolják a termet, iszonyúan jó hangulata van a dolognak, nem cserélném le egy 5 csillagos étterem, merev, modoros légköréért.
Ha felétek is szokás, és a rokonok nem nyűgnek veszik, hanem örülnek, akkor nyugodtan vállaljátok be, ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ti ketten süttök-főztök 100 emberre a konyhában... az elég durva lenne. :)
Ahol mi tartottuk, 6000 Ft/fő volt korlátlan étel/ital fogyasztás, vendégváró állófogadással is, terembérléssel.
Egyedül a sütik nem voltak benne, minden más igen.
Így 110 főre 660.000 Volt csak a kaja. A torták és egyéb sütik még plusz kb. 50.000, szóval 710.000 és még nincs ruha, videós, fotós, vőféj, díszítés, esküvői kocsi, szóval nagyon könnyen felcsúszott 1.5 milláig.
Aztán még ott volt a nászút :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!