Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi Decemberre tervezzük az esküvönket! Sokszor hallottam, hogy praktikusabb, mert nincs szezon és olcsóbban kapunk meg majdnem mindent! Neketekvolt már téli esküvötök? Mikor érdemesebb, karácsony elött vagyután?
Én vendégként tudok csak véleményt mondani. Egyszer dec. 30-án voltunk, szakadó hóesés, vacak utak. Sok vidéki rokon oda sem tudott érni vagy el sem indultak.
A másik februári volt, a hó ugyan csak szemerkélt, de rettenet hideg volt, a templomba majd odafagytam a padhoz, a lábamat már nem éreztem.
Ki lehet fogni télen is jobb időt, de rizikós, gondolj a vendégekre is!!!
Mi is voltunk decemberi eskvőn.December elején volt és azért "kellett" megtartani akkor,mert a menyasszony terhes volt.Nagyon szép és hangulatos a hóeséses esküvő és a menyasszonyon is ilyen kis prémes kabátka volt,a pontos neve most nem jut eszembe,de ezen kívül egy pozitívumot sem tudok említeni.
Tragikus volt végig.A cukrászdából,ahonnan a menyasszonyi tortát rendelték a szállítóautó árokba csúszott,a fotós és videós pedig meg sem érkezett szintén a havazás és a síkos utak miatt.A vendégek többségének is gondot okozott a közlekedés és,amit a többiek is elmondtak a pénz igencsak szűkös akkor,mert mindenki az ünnepekre készül.A vendégek szempontjából az öltözködés sem mindegy.Rettenetesen fáztunk és addig a fűtött kocsiban maradtunk a templom elött,míg mindenki oda nem ért,mert a templomba nem tudtunk bemenni,ugyanis a mi rokonaink esküvője elött is volt akkor épp egy szertartás.Nem jó emlék az a nap.
Jézusom hát akkor jól át kell gondolnunk az idö pontot:S
Pedig annyira jó lenne télen:)olyan széép..köszönöm a komikat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!