Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fura ez?
Szerintem jó a hozzáláásod, én sem szeretnék majd, pont ilye okból, viszont ha a páromnak fotnos lenne, megtenném. Elvégre, ha neki mindegy, ő meg szeretné, akkor szerntem megéri :)
off:
előző, akkor örökös kénköves pokol jár egy nemhívőnek a templomi esküvőért? :D
isten mintha hajlamos lenne dolgoakt túlreagálni x)
én nem tartom magam túlságosan vallásosnak, de szeretnék templomi esküvőt, mert szerintem "úgy kerek" az egész.
De ha te nem akarsz, akkor ne hagyd, hogy eröltessék. persze kompromisszumot lehet kötni, mert azért az se lehet, hogy te nem akarod, a párod igen, és mégis úgy lesz minden, amit te akarsz.
Szia!
Igazából nagyon nem tudok újat mondani, nagyon üzeneteket kaptál! "Fura" hogy a taplók, és alpáriak házasság témakörhöz nem írnak, sőt, szerintem meg sem nézik...
Nézd, én még lehet,hogy fiatal vagyok és nem tudok nagy tapasztalatokkal előrukkolni, de annyit mindenképpen tudok, hogy a házasság egy nagy döntés, és mindent meg kell tenni, hogy gyönyörű legyen (hogy ne legyen szükség még egyre).:)
Biztos vagyok benne, hogy menni fog, hiszen ha már eljutottatok ehhez a nagy döntéshez akkor nem zavarhat be semmi!
És ha más oldalról próbáljuk megvilágítani; gyönyörű lesz hiszen nagyon szereted azt, aki melletted áll!
Boldog házasodást, és boldog házasságot kívánok Nektek!
Szia!
Nálunk is hasonló volt a helyzet, a párom vallásos, én nem.
Ő szeretett volna templomit, én nem .
A családja nagyon szerette volna ha templomi is van, az én családom nagyon nem.
Végülis a párommal megbeszéltük, hogy nem lesz templomi, mert én nem akartam csak azért keresztelkedni, stb. Ráadásul hamis lett volna az egész.
És közös erővel meggyőztük a családját, hogy nem és kész. Ez a mi esküvőnk, mi fogjuk eldönteni mi lesz, és hogy lesz. Mondtuk, ha nem tetszik nem kötelező megjelenni.
Megértették, és egy rövid, de bensőséges ( őszinte ) polgári esküvő után eltöltöttünk egy szép estét a családunkkal és a barátainkkal.
Remélem meg tudjátok majd beszélni, mikor aktuális lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!