Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok vele így? Nagyon fura.
Szombaton voltunk egy esküvőn + a lagzin, már szinte a fejemben "megrendeztem" az esküvőm, pedig csak 12 éves vagyok.Nem ez az első esküvő amin voltam, de az ifju pár nagyon kedves volt, nem úgy mint a többi esküvőn..
Ez most annyira megfogott, hogy azóta egyfolytában egy esküvőn gondolkozok, visszagondolok erre.
Nem telik el olyan óra hogy ne gondolnék rá.
Ti is voltatok így?
12L
Én 21 éves vagyok, de esténként gyakran lejátszódik a fejemben az, ahogyan mondjuk a párom apukájával táncolok a parketten, ahogyan a párommal keringőzök, ahogyan végig ölelgetem azokat az embereket akiket szeretek...
Ha esküvőn vagyunk akkor meg mindent megkommentálok, hogy a miénken így lesz, nem így lesz...
Fura. Egyébként míg nem volt párom nem "terveztem" az esküvőmet, de 4 éve folyamatosan agyalok és már van egy egy dolog amit tudok, hogy úgy lesz. Pl. van egy albumom ahova gyűjtöm a szóba jöhető számokat a nagy alkalomra...tervezem, hogy ki lesz a fotós, ilyenek...
Miről álmodik a lány? :))
Én is így vagyok vele. Mindig arra gondolok, hogy milyen lesz az esküvőm, később hány gyerekünk lesz, stb. Sokszor gondolok arra, hogy a barátom megkéri a kezem. :)
Még csak 15 vagyok.
jajj csajok csajok:) Álmodozni csak szabad.
De vigyázzatok ne rémisszétek el majd az aktuális pasast ezzel a dologgal :D:D
21-L
Jót nevettem az utolsó válaszom, de igazad van.:D
Csak nálam az a probléma hogy szinte ugyanott, ugyanolyat szeretnék, nem telik el azóta nap hogy ne gondolnék rá, de biztos ez is csak egy időszak.:D
Ha majd elkezdődik a suli akkor nem lesz annyi időd ilyenen agyalni:)
Amúgy semmi baj nincs vele. Minden kislány álmodik a nagy napról.
Szerintem ritka az a kislány akinek nem dobogtatná meg a fehér ruha és a nagy felhajtás a szívét:)
De sokan még a koszorúslányokat is irigylik, mert nekik is olyan szép ruhájuk szokott lenni:)
és a menyasszony után ők a főszereplők.
Nem irigylem őket, csak egyszerűen én (pár eltéréssel) teljesen ugyanolyanra, ugyanakkor, ugyanott szeretném, szóval kicsit olyan, nem tudom..:D
Már eljátszottam azt is hogyha odaérünk ahol lagzi lesz akkor a vőfély mondja hogy:"Ha jól tudom van itt egy bizonyos x és y akiknek ma van a házassági évfordulója, megkérném őket, és az ifjú párt, hogy keringőzzenek."
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!