Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a polgári esküvőre vagyok meghívva,280 km-re lesz az esküvő, bunkó dolog ha nem megyek el?
Írd meg nekik, hogy sajnos nem tudsz az esküvőn jelen lenni, de szívből gratulálsz, sok boldogságot kívánsz.
Amúgy különösebben magyarázkodnod sem kell, hogy miért.
(Én is csak a szertartásra voltam meghívva a barátnőm esküvőjére, lagziba nem, én 100 km-ről sem mentem oda, nincs ebben semmi.)
Szerintem sem kell magyarázkodnod. Most nehogy azért elmenj, mert az XY is a Te városodból jön. Tudod, ki autókázna majd 300 km-t oda, és ugyanannyit vissza, máshoz alkalmazkodva.
Legen már önálló akaratod.
"oké de most akkor mit írjak, hogy ne legyen belőle sértődés?"
Pl:
"Kedves Manci és Pista!
Esküvőtökön sajnos nem tudok ott lenni, de szívből kívánok Nektek nagyon-nagyon sok boldogságot, örömet, nagyon szép és hosszú közös életet.
Puszillak Benneteket!
Nóra"
Kérdező, szerintem is, már csak azért is jó a 14-es, mert tényleg nem kell magyarázkodnod. Most nem azért, de megint a saját példámat hozom fel, én sem magyarázkodtam a barátnőmnek, hogy nem mentem el így az esküvőjére. Ha ők nem csinálnak különösebb lelkiismereti kérdést abból, hogy csak a szertartásra hívnak meg, akkor nem kell magyarázkodnod neked sem, hogy nem akarsz majd 600 km-t levezetni vagy egy idegenhez alkalmazkodva autókázni a 20 perces szertartásért.
Ne érezd Magad rosszul, komolyan mondom.
Nem kellett volna kamuzni és semmi indokot mondani, csak hogy nem tudsz menni.
Most vagy elmész, vagy elmondod, hogy igazából az időzítés sem annyira jó neked.
Miért, szerinted az nem veszi ki magát hülyén, hogy te csak kocsival tudsz eljutni egy helyszínre, busszal nem?
Én megmondanám őszintén, hogy nem szeretnék ennyit utazni egy rövid program kedvééz.
"hogy te csak kocsival tudsz eljutni egy helyszínre, busszal nem?"
4szer kell átszállni, ha reggel elindulnék az első vonattal hajnali ötkor akkor nem érnék oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!