Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizetnétek a fotósnak ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Szóval, mennyit szánnátok egy olyan fotósnak, aki még nem fotózott esküvőt, de a profiljába tartozó fotók tetszenek, egész sorozatokat láttunk tőle, minddel elégedettek vagyunk, nem csak a legjobb képeit láttuk. Legfőképp családokat, gyerekeket fotóz, alkalmanként közösségi eseményeket. A teljes esküvő (készülődés, szertartások, kreatív képek, csoportképek, vacsi, mulatság, menyasszonytánc). Az egész napot velünk töltené
Annyit fizetnék, amennyit megbeszélünk. Ha kiváló képek készülnek, akkor mondjuk plusz 20as.
2019. szept. 19. 16:22
12/25 A kérdező kommentje:
ez aztán egy baromi értelmes komment volt, sokat segítettél...
2019. szept. 19. 16:56
13/25 anonim válasza:
Ha leszopod, ingyen megcsinálja.
2019. szept. 19. 17:00
14/25 anonim válasza:
#11 es vagyok. Mondd mi bajod a kommentemmel?! Teírtad, hogy mondott egy árat, akkor??
2019. szept. 19. 17:11
15/25 A kérdező kommentje:
14, de nem erre voltam kiváncsi.
2019. szept. 19. 20:01
16/25 anonim válasza:
Te mekkora egy pit$a vagy! Megkérdezted, hogy mennyit fizetnénk, én meg leírtam, hogy a megbeszélt, plusz egy 20as ha nagyon jó.
Akkor fogalmazd meg értelmesen a kérdésed, te menyaszörny.
2019. szept. 19. 20:09
17/25 A kérdező kommentje:
megfogalmaztam. A kiegészítés, az PLUSZ infó, nem véletlen nem a kérdésbe írtam bele. A mennyit fizetnél-re nem az amit megbeszéltünk a válasz, hanem Xezer forint.
Azért, mert te nem tudsz értelmezni, még nem én vagyok a menyaszörny. Más érdekes, felfogta
2019. szept. 20. 11:23
18/25 anonim válasza:
De, képzeld, a mennyit fizetnékre az a válasz, hogy amennyit megbeszéltünk vele. Főleg, ha megbeszéltük vele, és nem azt mondja, hogy amennyit jónak látsz!
Neked mennyire releváns, hogy én itt budapesten mennyit perkálok ki, ha te a kerítés mellett laksz??
Igaza volt annak, aki azt írta pippantsd le, mert rád férne.
2019. szept. 20. 11:31
19/25 anonim válasza:
Már mért fizetnék én akármennyit, ha téged fotózott? O.o
2019. szept. 20. 12:35
20/25 A kérdező kommentje:
Ahha. Tehát ha a piacon megkérdi az árus, hogy mennyit fizetnél érte, te nem egy összeget mondasz, hanem azt, hogy amennyit megbeszélünk? Amivel se az árus se te nem leszel közelebb a megfejtéshez. Mindent értek. Mondjuk a te gondolkodásodban a logikát nem, de valaki biztos érti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!