Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit fizetnétek a fotósnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit fizetnétek a fotósnak ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Szóval, mennyit szánnátok egy olyan fotósnak, aki még nem fotózott esküvőt, de a profiljába tartozó fotók tetszenek, egész sorozatokat láttunk tőle, minddel elégedettek vagyunk, nem csak a legjobb képeit láttuk. Legfőképp családokat, gyerekeket fotóz, alkalmanként közösségi eseményeket. A teljes esküvő (készülődés, szertartások, kreatív képek, csoportképek, vacsi, mulatság, menyasszonytánc). Az egész napot velünk töltené
2019. szept. 13. 09:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Annyit fizetnék, amennyit megbeszélünk. Ha kiváló képek készülnek, akkor mondjuk plusz 20as.
2019. szept. 19. 16:22
 12/25 A kérdező kommentje:
ez aztán egy baromi értelmes komment volt, sokat segítettél...
2019. szept. 19. 16:56
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha leszopod, ingyen megcsinálja.
2019. szept. 19. 17:00
 14/25 anonim ***** válasza:
#11 es vagyok. Mondd mi bajod a kommentemmel?! Teírtad, hogy mondott egy árat, akkor??
2019. szept. 19. 17:11
 15/25 A kérdező kommentje:
14, de nem erre voltam kiváncsi.
2019. szept. 19. 20:01
 16/25 anonim ***** válasza:
26%

Te mekkora egy pit$a vagy! Megkérdezted, hogy mennyit fizetnénk, én meg leírtam, hogy a megbeszélt, plusz egy 20as ha nagyon jó.

Akkor fogalmazd meg értelmesen a kérdésed, te menyaszörny.

2019. szept. 19. 20:09
 17/25 A kérdező kommentje:

megfogalmaztam. A kiegészítés, az PLUSZ infó, nem véletlen nem a kérdésbe írtam bele. A mennyit fizetnél-re nem az amit megbeszéltünk a válasz, hanem Xezer forint.

Azért, mert te nem tudsz értelmezni, még nem én vagyok a menyaszörny. Más érdekes, felfogta

2019. szept. 20. 11:23
 18/25 anonim ***** válasza:
71%

De, képzeld, a mennyit fizetnékre az a válasz, hogy amennyit megbeszéltünk vele. Főleg, ha megbeszéltük vele, és nem azt mondja, hogy amennyit jónak látsz!

Neked mennyire releváns, hogy én itt budapesten mennyit perkálok ki, ha te a kerítés mellett laksz??

Igaza volt annak, aki azt írta pippantsd le, mert rád férne.

2019. szept. 20. 11:31
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
Már mért fizetnék én akármennyit, ha téged fotózott? O.o
2019. szept. 20. 12:35
 20/25 A kérdező kommentje:
Ahha. Tehát ha a piacon megkérdi az árus, hogy mennyit fizetnél érte, te nem egy összeget mondasz, hanem azt, hogy amennyit megbeszélünk? Amivel se az árus se te nem leszel közelebb a megfejtéshez. Mindent értek. Mondjuk a te gondolkodásodban a logikát nem, de valaki biztos érti.
2019. szept. 20. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!