Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit fizetnétek a fotósnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit fizetnétek a fotósnak ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Szóval, mennyit szánnátok egy olyan fotósnak, aki még nem fotózott esküvőt, de a profiljába tartozó fotók tetszenek, egész sorozatokat láttunk tőle, minddel elégedettek vagyunk, nem csak a legjobb képeit láttuk. Legfőképp családokat, gyerekeket fotóz, alkalmanként közösségi eseményeket. A teljes esküvő (készülődés, szertartások, kreatív képek, csoportképek, vacsi, mulatság, menyasszonytánc). Az egész napot velünk töltené
2019. szept. 13. 09:51
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
illetve mennyit változtatna a helyzeten ha aznap vagy ha egy másik nap lenne a kreatív fotózás?
2019. szept. 13. 09:52
 2/25 anonim ***** válasza:
68%
Ő nem mondta mennyit kér? Szerintem 120 ezer körül lenne reális.
2019. szept. 13. 09:52
 3/25 anonim ***** válasza:
55%
Nővéremék profi fotóst kértek fel, vidéki kisváros ez. 65000 Ft volt tokkal-vonóval a napi melója. Amiket írtál, mind benne volt. De ő már sok esküvőt megjárt. A tieteknek max 45-50 körül fizetnék.
2019. szept. 13. 09:53
 4/25 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem 100 körül reális.
2019. szept. 13. 09:56
 5/25 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, de ismerős aki fotós, az első pár esküvőt barátoknak fotózta és ingyen, hogy meglegyen a portfóliójában. Ezzel ő is, és a pár is jól jártak.
2019. szept. 13. 10:08
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 80 ezer volt 15 éve. Kicsit sokallottam de nem volt türelmem időm végigjárni több ajánlatot.
2019. szept. 13. 10:11
 7/25 A kérdező kommentje:
65?? Megirod, ki volt? Profit en 3X ennyiert talaltam legolcsobban, es nem is tetszett a stilusa
2019. szept. 13. 12:54
 8/25 anonim ***** válasza:
61%

Gyerekek, a *HOL* is fontos (Pesten sokkal inkább van fizetőképes kereslet fotóra, mint vidéken) és hogy *MIT* tartalmaz a szerződés: hány db kidolgozott fotó, fotókönyv (mekkora, hány oldal), nyomtatott képek (dettó), milyen határidő stb. stb.

Az ember meg tudja már beárazni a saját munkáját.

Egyéni szoc. probléma, de én nem biztos, hogy bevállalnám a tapasztalatlant az esküvőmre. Ennek a műfajnak is megvannak a mesterfogásai és nehézségei, buktatói. Emiatt akármilyen jó a más műfajban (család, gyerek stb.) bőven benne van a pakliban, hogy az első néhány esküvőjén nem fogja tudni azt a szintet hozni. Akit mélyebben érdekel a műfaj az optimális esetben beáll mentor mellé kitanulni, vagy ha muszáj egyedül megoldani a problémáit, akkor legyen benne annyi gerinc, hogy mélyen áron alul dolgozik.

2019. szept. 14. 09:04
 9/25 A kérdező kommentje:

Na, erre az utolsó mondatodban írt mélyen áron alulra vagyok kíváncsi, hogy szerinted mit takar.

Mondott árat, csak nem tudom, mennyire reális. Szegről-végről ismerős, és nem tudom, hogy ez az ár most nekünk szól csak, vagy idegennek is ennyiért csinálná, mivel első. Nem ő ajánlkozott, én kértem meg, mert tetszik, amit amúgy csinál.

Dél-Alföld egyébként, nem a főváros. Amit adni fog, az minimum 800db kép, a kreatívok, csoportképek retusálva, de az összesen megcsinálja az utómunkát, csak ezeken az említetteken csinál anyajegy-eltűntetést pl, vagy ráncok leszedését, ilyesmit. Vagyis alap retus mindegyiken, az említetteken meg rendesen. Fotókönyvet ha kérünk pluszban azt "anyagáron" megszerkeszti nekünk, pl ha a rossmannból vesszük akkor annyiért, amennyit ott kifizet érte, szóval csak az összeállítást csinálja ő, ingyen. 3 db egyedi CD-t ad a képekkel nagy felbontásban.

Én 190e alatti ajánlatot nem kaptam eddig, és amit ő írt jóval ez alatt van. És azért érdekel, mert ha csak azért mondott ennyit, mert mi vagyunk, és egy idegentől azért többet kérne, akkor meglepnénk még pluszban valamivel

2019. szept. 14. 11:53
 10/25 A kérdező kommentje:
ja igen, a határidő, az 2-3 hét közt.
2019. szept. 14. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!