Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői fotósnak és videósnak adtatok valamilyen ajándékot azután, hogy elkészült a filmetek és a képeitek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 13:39
1/13 anonim válasza:
Attól függ, kicsoda az illető. Ha valamilyen családtag akkor lehet kedves gesztusként adni valamit
De ha profi, akkor kő kemény pénzért csinálta az egészet, így neki az a fizetsége, nem is számít másra, neki ez a munkája.
2/13 anonim válasza:
Esküvői fotósnak az esküvő napján adtunk egy süteményes csomagot.
4/13 anonim válasza:
Nem. Így is szép összeget fizettünk érte. Vacsit meg természetes kaptak ők is.
5/13 anonim válasza:
Esküvői fotós vagyok. Kaptam már ajándékba könyvet, objektívalakú bögrét, kulcstratót stb... sosem várnám el, de jól esik. Kelleni nem kell, ha úgy érzitek adnátok Neki valamit akkor adjatok, biztos örül majd, de nem hiszem, hogy elvárná ezt bárki. :)
6/13 anonim válasza:
a spárban a kasszásnak is adtok ajándékot ha gyorsan lecsippantja a termékeket?
7/13 anonim válasza:
#6: Bőven nem egy kategória a kettő. Itt optimális esetben baráti, bizalmi viszony alakul ki a végére.
8/13 anonim válasza:
#7 tulmisztifikaljatok a dolgot, en ebben dolgozom
9/13 anonim válasza:
#8: Én is. Száz esküvőn vagyunk túl és nyilván akadtak kivételek, de a legtöbbön vendégként voltunk kezelve, a násznéppel vegyülve, ugyanazt ettük amit a násznép, sokszor kaptunk meghívót, köszönőajándékot is és volt akitől, ahogy feljebb írtam, kaptam objektívformájú bögrét, vagy épp egy könyvet a házasságról amikor megtudta a pár, hogy mi is eljegyződtünk, de volt aki a feleségemről nevezte el a kislányát. Mint sok minden mást is, lehet ezt is iparosként a minimumra törekedve űzni és lehet a hangsúlyt az emberi oldalára fektetni.
10/13 anonim válasza:
attól, hogy nem leszek puszipajtása az ügyfélnek, még csinálhatom odafigyelve és jól. láttam olyat aki nagyon haverkodott, viszont a képei semmit nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!