Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vidéki utcán vonulós esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki utcán vonulós esküvőre koszorúslány ruhának ilyen lesz utánna majd ki tudom mosni?

Figyelt kérdés
[link]
2019. aug. 14. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

8 éves kislányra ne adj ilyen ruhát, csodálkozom ha ezt ajánlották egyáltalán. Ha kölcsönzőből hozod nem kell kimosni, sőt, szerintem nem is szabad, de arra ügyelni kell,hogy ne szakadjon el. Ebben viszont nem vagyok biztos.

Ha azt szeretnéd,hogy élvezze a kislányod ezt a szerepet ne ezt a ruhát add Rá. Válasszatok olyat ami a cipőjétől egy kicsit fentebb ér, nem lép rá, és színes, pl. rózsaszín, sárga, világoskék, púder stb.

2019. aug. 14. 20:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Kölcsönzős de megbeszéltük tuti piszkos lesz számítanak rá mert mondtuk hogy nem lesz felkötve sehol.
2019. aug. 15. 14:33
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Rá fog gyulladni, előre sajnálom szegényt. Ha kölcsönzött, az árban általában már bele van kalkulálva a tisztítási díj is.

Miért ilyen ódivatú sz*rt kell ráadni a gyerekre?

2019. aug. 15. 14:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A kislány választotta a ruhát?

Ha nem, akkor kegyetlenek vagytok👎👎

2019. aug. 16. 13:48
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, hogy nem nyáron lesz 34 fokban az esküvő.

(Amúgy a ruha nekem sem tetszik, az anyaga meg főleg nem, de ez más kérdés).

2019. aug. 16. 16:29
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Miért kéne ezt mosni? Koszosan is ki lehet dobni.
2019. aug. 27. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
Jézusom, ez még viccnek is rossz :D remélem végül megúszta a gyerek, hogy ezt kelljen felvennie :D
2020. júl. 15. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!