Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbizonytalanodtam?!
Igen, ismerős érzés, nem vagy egyedül. Van amikor csak egy félelem, és pánik van az emberben az ismeretlentől, de van amikor oka van a pániknak, érdemes megvizsgálni az okokat. Valóban őt szereted? Őszinte a személye iránt ez a szeretet, tehát képes lennél érte, a kpacsolatotokért, a jövőtökért áldozatokat hozni? Ő is ugyanígy ragaszkodik hozzád?
Tegyél fel ilyen kérdéseket, és vallasd ki a "lelked", hogy magad miatt van-e a pánik benned, vagy a másik az oka. Nálunk az volt az ok (ugyanilyen pánik jött rám), hogy azt éreztem hogy nem szeretem őt igazán, és később kiderült hogy ő sem, és a kapcsolatunk inkább gerjedelmekre, érzelmekre épült, nem arra, hogy egymás személyét szeretjük... inkább egymás testét. Röhej, de utólag értettem meg.
Nem véletlenül kérted meg a kezét. 😊
Csináld végig. meglátod utána minden ugyanolyan jó lesz
Valószínűleg a pánikod oka, nem az hogy nem jó emberrel készülsz összekötni az életed, hanem a rengeteg stressz(senkinek ne legyenek illúziói egy esküvő stresszes dolog legalábbis az előtte lévő időszak általában horror). Gondolom szereted a menyasszonyod nem véletlen vagy vele és nem véletlen akarod hogy pont Ő legyen a feleséged :) Szerintem valamilyen mértékben abszolút természetes. Gondolj bele igen egy boldog dolog DE egy mérföldkő egy felnőtt ember életében! Ne parázd túl és sok boldogságot :)
Nem negatívumként de szeretnék mondani egy példát(szó sincs róla hogy a te esetedben erről van szó valószínűleg a fenti okok miatt érzed így) mivel ismeretségi körömben történt (legjobb barátnőm) eléggé beleláttam a helyzetbe. A történet a következő : gyönyörű pár, ciprusi lánykérés, nagy gyémánt, 400 fős lagzi, sztárvendég, buli hajnalig, 3 különböző ruha, olasz séf szóval minden ami rongyrázás. 2 héttel az esküvő előtt már szóba sem lehetett állni a feleséggel. Üvöltött mindenkivel, úgy beszélt mindenkivel mint a kutyával, állandóan sírt nyugtatókat szedett nem aludt semmi! Aztán jött az esküvő megkapták a tündérmesét elmentek nászútra rá 3 hónapra már váltak.. Tavaly volt az esküvője az új párjával. Mit ne mondjak: ég és föld. Hatalmas nyugalom, boldogság, 20 fős nyugodt vacsora a családdal magán az esküvőn csak ők voltak és a tanúk. Pont erről beszéltünk a múltkor és erre csak annyit mondott, hogy ő nagyon szeretett volna esküvőt és úgy gondolta, hogy igen neki minden összejött minden tökéletes. Azzal hitegette magát, hogy ennek így kell lennie minden költekezés arra volt jó,hogy elfedje a tényt hogy rossz emberhez ment férjhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!