Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elbizonytalanodtam?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbizonytalanodtam?!

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a menyasszonyom,de iszonyu panik tort ram. Penteken lenne az eskuvonk, de nem tudom, biztosan jol cselekszem-e. Az okot nem tudom. Massal is volt mar igy?
2019. aug. 11. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ismerős érzés, nem vagy egyedül. Van amikor csak egy félelem, és pánik van az emberben az ismeretlentől, de van amikor oka van a pániknak, érdemes megvizsgálni az okokat. Valóban őt szereted? Őszinte a személye iránt ez a szeretet, tehát képes lennél érte, a kpacsolatotokért, a jövőtökért áldozatokat hozni? Ő is ugyanígy ragaszkodik hozzád?

Tegyél fel ilyen kérdéseket, és vallasd ki a "lelked", hogy magad miatt van-e a pánik benned, vagy a másik az oka. Nálunk az volt az ok (ugyanilyen pánik jött rám), hogy azt éreztem hogy nem szeretem őt igazán, és később kiderült hogy ő sem, és a kapcsolatunk inkább gerjedelmekre, érzelmekre épült, nem arra, hogy egymás személyét szeretjük... inkább egymás testét. Röhej, de utólag értettem meg.

2019. aug. 11. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
31%

Nem véletlenül kérted meg a kezét. 😊

Csináld végig. meglátod utána minden ugyanolyan jó lesz

2019. aug. 11. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még van pár napod gondolkozni. Mivel a döntésednek nem kicsi a tétje, ezért ha kétségeid vannak, azokat komolyan kell venni. Gondold át, hogy van-e alapja a félelmeidnek, vagy szimplán csak amiatt vagy ideges, mert hivatalosan is elkötelezed magadat.
2019. aug. 11. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a pánikod oka, nem az hogy nem jó emberrel készülsz összekötni az életed, hanem a rengeteg stressz(senkinek ne legyenek illúziói egy esküvő stresszes dolog legalábbis az előtte lévő időszak általában horror). Gondolom szereted a menyasszonyod nem véletlen vagy vele és nem véletlen akarod hogy pont Ő legyen a feleséged :) Szerintem valamilyen mértékben abszolút természetes. Gondolj bele igen egy boldog dolog DE egy mérföldkő egy felnőtt ember életében! Ne parázd túl és sok boldogságot :)

Nem negatívumként de szeretnék mondani egy példát(szó sincs róla hogy a te esetedben erről van szó valószínűleg a fenti okok miatt érzed így) mivel ismeretségi körömben történt (legjobb barátnőm) eléggé beleláttam a helyzetbe. A történet a következő : gyönyörű pár, ciprusi lánykérés, nagy gyémánt, 400 fős lagzi, sztárvendég, buli hajnalig, 3 különböző ruha, olasz séf szóval minden ami rongyrázás. 2 héttel az esküvő előtt már szóba sem lehetett állni a feleséggel. Üvöltött mindenkivel, úgy beszélt mindenkivel mint a kutyával, állandóan sírt nyugtatókat szedett nem aludt semmi! Aztán jött az esküvő megkapták a tündérmesét elmentek nászútra rá 3 hónapra már váltak.. Tavaly volt az esküvője az új párjával. Mit ne mondjak: ég és föld. Hatalmas nyugalom, boldogság, 20 fős nyugodt vacsora a családdal magán az esküvőn csak ők voltak és a tanúk. Pont erről beszéltünk a múltkor és erre csak annyit mondott, hogy ő nagyon szeretett volna esküvőt és úgy gondolta, hogy igen neki minden összejött minden tökéletes. Azzal hitegette magát, hogy ennek így kell lennie minden költekezés arra volt jó,hogy elfedje a tényt hogy rossz emberhez ment férjhez.

2019. aug. 11. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Mi tortent vegul?
2019. aug. 17. 12:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap elmondtam neki, hogy megijedtem.
2019. aug. 17. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!