Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki élvezte a menyasszonyi ruha viselését, vagy van aki örült mikor levehette?
szerinted miért nem érkezik válasz?:)
99%ban örülnek a hölgyek, hogy van rajtuk menyasszonyi ruha. Én is akkor voltam szomi, mikor le kellett venni...
Akkor én rendbontó leszek. :) Nem arról van szó, hogy nem viseltem szívesen, és nem is kifejezetten örömöt éreztem, hogy levehettem, hanem megkönnyebbülést. Borzaszóan kényelmetlen volt(fűzős), egész este egy falatot sem bírtam enni, mert összenyomta a gyomrom, és iszonyú meleg volt, abban ugrálni meg főleg. Amikor hazamentünk átöltözni, le is zuhanyoztam, életem legjobb zuhanyzása volt 3 percben! :)
A cipőről ne is beszéljek. Nem tört sehol, de a magas sarka miatt 1 hétig zsibbadt utána a lábam. A menyecskecucc ezerszer kényelmesebb volt.
De hát... a szépségért meg kell(ett) szenvedni. :)
Igaz még én sem voltam mennyasszony, csak idén volt a szalagavatóm, fűzős mennyasszonyi ruhában és habár csodálatos volt de megkönnyebülés volt levenni:) Egyik osztálytásam a második keringőt már edzőcipőben táncolta végig annyira nem bírta.
De hidd el nem lesz olyan kényelmetlen, csoda szép leszel és alig fogod észrevenni a kellemetlenségeket a hatalmas boldogságtól:))
19:58h vagyok újra.
Parázni nem kell, annyi dolgod lesz aznap, hogy a vacsiig nem lesz időd félni! :) Fodrász, smink (szinte garantált a csúszás már itt, nekem 45 perc volt, pedig előtte voltam próbán, hogy elmérjük), fotózás, utána alig bírsz egy kicsit pihenni (meg pisilni... - na az is szörnyű), kezdődik a szertartás, vendégek... de minden megy gördülékenyen, nem lesz semmmi baj. :)
A pisilésre készülj... :) Én rengeteget iszom általában, és max. másfél óránkén rohangálok wc-re, na aznap fél 11-kor voltam, ruhafelvétel előtt, 3-kor, szertartás előtt és fél 1-kor, mikor hazamentünk átöltözni. Ugyanis 3-kor negyed órát ültem a wc-n abroncsban, és próbáltam kitalálni, hogyan tovább...
Őszintén szólva nem tudom, hogy akinek pont megjön, vagy nagydolga van, az mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!