Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nálunk szokás a nagy lakodalom?
Nálunk egy lakodalom 250-300 főnél kezdődik,és már a lagzi előtti 2 napon összegyűlik a család ahol segítenek a díszítésben,előkészületekben.
Itt olvasom,hogy majdnem mindenkinek 100on aluli esküvője van,és nekem ez olyan furcsa,hiszen nálunk 100on aluli esküvő csak akkor van,ha nagyon-nagyon szegények kellnek egybe.
Kérdésre válaszolva.....:
Elfogulatlanul sok példát láttam, de mindenhol megjelent a közöny, minél többen voltak, annál jobban.
Mégis divat 100 vagy több fővel erölködni.
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-12 18:08
Én is erre gondoltam,nálunk is majdnem ez a szokás.Én ha csak a magam részéről számolom azokat a rokonokat akikkel tartom a kapcsolatot is,az 120 fő.Jön rá még pár barát,volt osztálytárs és a vőlegénynél mis ugyanez.
Hát nálunk (Kom-Egom megye) egyáltalán nem szokás a nagy lagzi. Kb. 50-80 fő max.
Ha nekem lesz esküvőm, én 50-et sem szeretnék, hanem a lehető legkevesebbet, a leheteő legszűkebb családi körben. Nekem a 20 is sok. És nem azért, mert nem lenne rá pénz, hanem egyszerűen nem vagyok kiváncsi azokra, akikkel amúgy sem szoros a kapcsolatom.
Ez a válasz 58%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-12 18:08 vagyok, örülök, hogy osztjátok a véleményem, de látom ezzel nincs mindenki így, de sebaj, én maradok a hagyományoknál, és nem rúgom fel a szokásokat...:)
Szia,
nekunk a parunkkal ket helyen lesz mert 1000km van a ket csalad kozott.
magyarorszagi 60fos , de az erdelyi kb 200 fos igazi falusi lakodalom.
Ez azt hiszem attol fugg ki honnan szarmazik es mi a kerete illetve csaladoi hattere, ugy ertem nagy e a csaladja barati kore, szerintem szemelyfuggo.
Sok boldogsagot
Tömegpszichózis, profi vőféj is kevés......
Önámítás, hogy 100-nál több ember szívből, őszintén együtt tud örülni, ünnepelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!